ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston δείχνει τις νέες της αφέλειες και παραμένει το απόλυτο hair inspiration


Ελένη Τσούτση

9 Φεβρουαρίου 2022

Η Jennifer Aniston δείχνει τις νέες της αφέλειες και παραμένει το απόλυτο hair inspiration
Η Jennifer Aniston είναι το hair icon που τόσα χρόνια κάνει τις πιο in αλλαγές στα μαλλιά της. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχει κάνει δραστικές αλλαγές στο μήκος ή το χρώμα αλλά πρόσφατα πόζαρε με αφέλειες και μας άρεσε πολύ.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να τα βάφει και μάλιστα προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα, ειδικά στις επίσημες εμφανίσεις της, ώστε να φαίνονται τα τέλεια highlights.

Η Aniston λοιπόν βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Murder Mystery» στη Χαβάη και έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον συμπρωταγωνιστή της, Adam Sandler. Στη λεζάντα έγραψε "Πίσω στη δουλειά με το φιλαράκι μου" και εκτός από την οικειότητα μεταξύ των δυο ηθοποιών, παρατηρήσαμε και το νέο της κούρεμα που έγινε, προφανώς, για τις ανάγκες της ταινίας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε με τις νέες της αφέλειες, τις οποίες έχουμε δει να λανσάρει και στο παρελθόν, και αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι παραμένει η απόλυτη πηγή έμπνευσης για τα μαλλιά μας.

Να σας θυμίσουμε ότι η Aniston έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά με τον συνεργάτη της και hairstylist, Chris McMillan.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.