CELEBRITIES

Η Σίντνεϊ Σουίνι φόρεσε ένα πραγματικό έργο τέχνης στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Μαρτίου 2024

Η Σίντνεϊ Σουίνι φόρεσε ένα πραγματικό έργο τέχνης στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας
GETTY IMAGES
Η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι μας εντυπωσίασε με την ενδυματολογική επιλογή της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Μετά την εμφάνιση με το πολυσυζητημένο φόρεμα στο after-party των Oscars, που είχε πρώτη φορέσει η Αντζελίνα Τζολί, η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι επέλεξε ένα εκθαμβωτικό look για το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας τρόμου, Immaculate. Ναι, το πήγε «ένα βήμα παραπέρα» και μας άρεσε πολύ.

Η Σίντνεϊ Σουίνι περπάτησε στο κόκκινο χαλί ως ένα ζωντανό έργο τέχνης με το τρισδιάστατο λευκό top της από τη συλλογή του οίκου Balmain για τη σεζόν fw2024. Το περίτεχνο top έμοιαζε με γλυπτό από λουλούδια, τα οποία κρατούσαν ένα ζευγάρι χέρια. Λίγο spooky, πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικά φωτογραφίσιμο. Για να «ηρεμήσει» την υπερβολή του top, συνδύασε από κάτω ένα μαύρο wide-leg ψηλόμεσο παντελόνι με μυτερές μαύρες γόβες και πολύ cool χρυσά και διαμαντένια σκουλαρίκια.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η ηθοποιός συνοδευόταν από τις δύο γιαγιάδες της, οι οποίες εμφανίζονται στην ταινία, όπου η Σίντνεϊ υποδύεται μια έγκυο καλόγρια σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι στην Ιταλία.

Η Σίντνεϊ είχε πει σε μια συνέντευξή της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon «Δεν είχαν πάει ποτέ στην Ευρώπη. Οι γιαγιάδες μου είχαν όνειρο να πάνε στην Ιταλία, αλλά δεν είχαν φύγει ποτέ από την χώρα και έτσι τους έκανα μια έκπληξη με το να πάμε εκεί και να τις αφήσω να συμμετάσχουν ως κομπάρσοι στην ταινία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.