CELEBRITIES

H Ναόμι Κάμπελ περπατά για τον Balmain στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού και κλείνει την επίδειξη θεαματικά


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

H Ναόμι Κάμπελ περπατά για τον Balmain στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού και κλείνει την επίδειξη θεαματικά
Splash News
Eίναι πολλά τα looks που ξεχωρίζουν από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η Ναόμι Κάμπελ είναι σίγουρα μέσα σε αυτά

Mόδα και τέχνη πάνε μαζί στην επίδειξη μόδας του οίκου Balmain, και το super model των 90's Nαόμι Κάμπελ αποτέλεσε τον καμβά, για ένα look που ξεχώρισε στην πασαρέλα. Με γήινες nude, και καφέ αποχρώσεις η Ναόμι ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο του Balmain, ο οποίος θέλησε να προσθέσει και μερικές φουτουριστικές επιλογές.

Jenny.Gr
Splash News

Να σημειωθεί πως η 53χρονη Ναόμι, ήταν η μόνη γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα της ανδρικής επίδειξης μόδας του Balmain για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024 το Σάββατο και κατάφερε να κλείσει την επίδειξη με θεαματικό τρόπο. Πέρα από το χρυσό αξεσουάρ, το οποίο μοίραζε στα δυο το πρόσωπο της, είχε στη μέση της και μια χρυσή ανθοδέσμη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. Το καλογυμνασμένο ντεκολτέ της, ήταν επίσης στα σημεία που ξεχώρισαν.

Τέλος σχετικά με την επίδειξη, ο Ολιβιέ Ρούστινγκ δήλωσε στη Vogue ότι ήθελε να θυμίσει την «πολυτέλεια» και τις πολλές έννοιές της γύρω από κάθε εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.