WELL BEING

Η Ναόμι Κάμπελ γυμνάζεται και μας δείχνει τον τρόπο - Οι ασκήσεις σε wellness studio του Ντουμπάι


JTeam

11 Ιανουαρίου 2024

Η Ναόμι Κάμπελ γυμνάζεται και μας δείχνει τον τρόπο - Οι ασκήσεις σε wellness studio του Ντουμπάι
IG @naomi
Η Ναόμι Κάμπελ ζει στην καλύτερη (και πιο υγιεινή) ζωή της στο Ντουμπάι

Ένα από τα πολλά πράγματα που θαυμάζουμε στην Ναόμι Κάμπελ είναι η πειθαρχία της στην γυμναστική και την καλή ζωή. Μπορεί να μην έχει κερδίσει τον σεβασμό μας, σχετικά με την συμπεριφορά της σε κοντινούς της ανθρώπους και συνεργάτες, ωστόσο διαρκώς μας εμπνέει να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πόσο μάλλον αυτό το διάστημα όπου μετά τις διακοπές των γιορτών, δεν είναι και εύκολο να ξεκινήσεις και πάλι τις προπονήσεις σου και να μπεις σε ένα πρόγραμμα.

Μέσα από ανάρτηση της, η Ναόμι δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από ένα μάθημα γιόγκα, αναδεικνύοντας την ευλυγισία της, όπως επίσης και το απόλυτα γραμμωμένο κορμί της στα 53 της χρόνια. Συγκεκριμένα το πρώην σούπερ μόντελ, βρέθηκε στο Ντουμπάι σε ένα από τα δημοφιλέστερα wellness studios.

Η συνδρομή στο γυμναστήριο αυτό, αγγίζει τα 350 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με την Daily Mail. Mε ένα ολόλευκο σετ γυμναστικής, η Ναόμι πέρα από την γυμναστική της απόλαυσε και έναν φυσικό χυμό μόλις τελείωσε το πρόγραμμα της, ενώ επέλεξε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της με τα πόδια.

Παρακάτω μπορείς να βρεις ένα από τα αγαπημένα προγράμματα γυμναστικής της Ναόμι Κάμπελ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.