ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Ναόμι Κάμπελ σου δείχνει πώς να αποκτήσεις πιο σμιλεμένα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ρουζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Νοεμβρίου 2023

Η Ναόμι Κάμπελ σου δείχνει πώς να αποκτήσεις πιο σμιλεμένα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ρουζ
Getty Images
Με ένα ρουζ και την τεχνική εφαρμογής σε σχήμα C μπορείς να αποκτήσεις υπέροχα ζυγωματικά

Ξέχνα το contouring ή ακόμα και το highlighting. Αν θέλεις να προβάλλεις την καλύτερη εκδοχή του προσώπου σου αυτή τη στιγμή, η Ναόμι Κάμπελ σου δείχνει τον τρόπο!

Η Ναόμι Κάμπελ το Σαββατοκύριακο ήταν καλεσμένη στο Grand Prix της F1 του Άμπου Ντάμπι και από την εμφάνισή της ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα υπέροχα ζυγωματικά της, τα οποία δημιούργησε χρησιμοποιώντας απλά και μόνο το ρουζ. Το πρόσωπό της φαινόταν εκπληκτικά σμιλεμένο και πιο λαμπερό από ποτέ. Και σε αυτό την βοήθησαν η καλύτερη επιλογή ρουζ και η τεχνική εφαρμογής σε σχήμα C.

«Εκτός από την εφαρμογή ρουζ στα ζυγωματικά της, η Ναόμι πρόσθεσε επίσης το ίδιο χρώμα στα βλέφαρά της, το οποίο είναι γνωστό ως «draping»», ανέφερε η make-up artist Τζέμα Πις. «Εκτός από το ότι δείχνει πραγματικά φρέσκο, σου δίνει ένα ανανεωμένο αποτέλεσμα. Η Ναόμι, με τα εκπληκτικά ζυγωματικά της, δεν το χρειάζεται πραγματικά, αλλά είναι ένα υπέροχο κόλπο αν θέλεις να βελτιώσεις τη δομή των οστών σου απρόσκοπτα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις επιπλέον προϊόντα περιγράμματος».

Jenny.Gr
Getty Images

Όσο για την τοποθέτηση του ρουζ; Κράτησέ το ψηλά στα ζυγωματικά.Το αποτέλεσμα μοιάζει λίγο με όταν δένεις τα μαλλιά σου: ανασηκώνει το πρόσωπο και σου δίνει φυσικά μια πιο διαμορφωμένη, σμιλεμένη εμφάνιση.

Όσον αφορά στην επιλογή της απόχρωσής σου, επίλεξε μια που μπορεί εύκολα να φορεθεί και στα βλέφαρά σου, οπότε θα ήταν εξαιρετική μια απόχρωση με καφέ υποτόνους καθώς θα εναρμονιστεί στους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.