ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αλεξάντερ Γουάνγκ: «Η Ναόμι Κάμπελ είναι η απόλυτη Alpha γυναίκα. Είναι σε άλλο επίπεδο»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Νοεμβρίου 2023

Αλεξάντερ Γουάνγκ: «Η Ναόμι Κάμπελ είναι η απόλυτη Alpha γυναίκα. Είναι σε άλλο επίπεδο»
Alexander Wang/Jamie Morgan
Η Ναόμι Κάμπελ φωτγραφίζεται «ντυμένη»με καρφιά για την Resort 2024 συλλογή του Alexander Wang

Όταν ο Αλεξάντερ Γουάνγκ γνώρισε τη Ναόμι Κάμπελ, δεν ήταν σε κάποιο show ή σε κάποιο χλιδάτο Fashion Week, αλλά κατά την περίοδο της εφηβείας του, ενώ περπατούσε στους διαδρόμους του Jeremy’s, ένα πολυκατάστημα στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο δε λειτουργούσε πια, πολλά χρόνια πριν αναγνωριστεί παγκοσμίως για τη συμβολή του στη μόδα.

«Την είδα και ένιωσα το απόλυτο δέος, σαν να συναντάς όντως κάποιον σαν την Ναόμι Κάμπελ, το θρυλικό supermodel, που έσπασε τόσους κανόνες» είπε ο Γουάνγκ. «Θυμάμαι ότι όλα ήταν τόσο καλά, νομίζω ότι της ζήτησα και αυτόγραφο».

Σήμερα, στο πρώτο της project με τον Γουάνγκ και την 2024 Resort συλλογή του, η Ναόμι ξανασυνεργάζεται με τον θρυλικό φωτογράφο Τζέιμι Μόργκαν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίας. Τα δύο αυτά είδωλα δημιουργούν μαζί την επιτομή της γυναίκας του Γουάνγκ, μιας σίγουρης, δυνατής και αξιοθαύμαστης γυναίκας.

Ο σχεδιαστής εξηγώντας για ποιον λόγο επέλεξε τη Ναόμι να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του είπε «Η Ναόμι είναι η απόλυτη alpha power γυναίκα. Είναι σε άλλο επίπεδο. Κατέχει αυτή την αδιανόητη δυναμική πνεύματος, που διαρκώς εξελίσσεται και είναι πάντα έτοιμη για αυτό που έρχεται μετά. Είναι πραγματικά η ενσάρκωση της γυναίκας του Alexander Wang. Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί της και αυτή η συλλογή ήταν η σωστή στιγμή. Είναι ένας χαμαιλέοντας, αλλά παραμένει και πάντα η Ναόμι».

Όσο για τα καρφιά, λειτουργούν σαν πανοπλία, σαν δεύτερο δέρμα. Μια έκφραση της γυναικείας δύναμης, αλλά δημιουργώντας αιχμές στις άκρες. Γενικά τα όρια της μεταμόρφωσης κυριολεκτικά και μεταφορικά, περάστηκαν πολλές φορές σε αυτή τη συλλογή.

Πηγή: crfashionbook.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.