ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Σίντνεϊ Σουίνι στο show της Miu Miu με το πιο cool pantless look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Μαρτίου 2024

Η Σίντνεϊ Σουίνι στο show της Miu Miu με το πιο cool pantless look
GETTY IMAGES
Η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι υιοθέτησε το pantless trend και το έκανε cool και glamorous την ίδια στιγμή

Νόμιζες πώς το pantless trend θάφτηκε για χάρη της διάφανης φούστας και του διάφανου φορέματος; Αν ναι, τότε έκανες λάθος, διότι αυτή η τάση ζει και βασιλεύει ακόμα και στο Paris Fashion Week. Η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκε μπροστά στους φωτογράφους και πριν μπει μέσα στο πολυαναμενόμενο show του οίκου μόδας Miu Miu «αγκαλιάζοντας» το pantless trend.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η γνωστή ηθοποιός -όπως και σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι- επέλεξε να φορέσει κομμάτια της Miu Miu σε λευκό και μαύρο. Το oversized μαύρο blazer με την λευκή χωρίς τελειώματα φόδρα σεταρίστηκε εξαιρετικά με το ασπρόμαυρο top της, το οποίο ήταν στην ίδια φιλοσοφία. Η Σίντνεϊ στη συνέχεια υιοθέτησε το pantless trend -μια τάση που η Miu Miu έκανε γνωστή από τον χειμώνα του 2023- και φόρεσε ένα hotpants με λευκό χρώμα με ασημένιες παγιέτες, κρυστάλλους και χάντρες. Λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με μαύρο διάφανο καλσόν, peep-toe πλατφόρμες σε μαύρο, μια βελούδινη Wander bag και φυσικά μαύρα στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.