ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις το blazer στις καθημερινές σου εμφανίσεις και να κλέψεις τα βλέμματα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαρτίου 2024

Πώς να φορέσεις το blazer στις καθημερινές σου εμφανίσεις και να κλέψεις τα βλέμματα
Instagram/anoukyve
Φόρεσε το blazer σου και κλέψε τα βλέμματα κάθε μέρα

Το blazer είναι ένα κομμάτι που πλέον δε λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας και φυσικά βγαίνει σε άπειρες εκδοχές. Μπορεί να θέλεις αν αποκτήσεις ένα oversized, ένα μεσάτο, ένα ίσιο, ένα military, ένα με έντονους ώμους, ένα με τεράστια πέτα, ένα με σταυροκουμπωτό, ένα καρό, ένα ριγέ ένα μαύρο, ένα σε μεταλλικό χρώμα, ένα βελούδινο, ένα δερμάτινο και από ότι κατάλαβες οι επιλογές είναι ανεξάντλητες. Όποιο blazer και να αγαπήσεις, θα βρεθεί τρόπος να φορεθεί και να δείξει σύγχρονο και cool, γιατί αυτό κάνει καλά.

Το blazer τονίζει τον δυναμισμό μας και μας αρέσει που μπορούμε να το συνδυάσουμε με πιο girly κομμάτια και να δημιουργήσουμε στιλάτα σύνολά. Τον τελευταίο καιρό τα κοστούμια με παντελόνι και γιλέκο ή με φούστα έχουν επανέλθει στις τάσεις, μαζί με μερικούς ακόμα ευφάνταστους τρόπους να τα σετάρουμε. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες με ποιους τρόπους μπορείς να φορέσεις και εσύ το blazer σου και να κλέψεις τα βλέμματα. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά λευκά παντελόνια του χειμώνα και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.