ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το διαχρονικό λευκό παλτό που θα φοράς για πάντα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Το διαχρονικό λευκό παλτό που θα φοράς για πάντα
Instagram/whatgigiwears
Ένα λευκό παλτό θα μείνει για πάντα στη ντουλάπα σου

Το λευκό το 2023 φορέθηκε πάρα πολύ και από όσο είχαμε δει στις συλλογές των οίκων, το total white και όχι μόνο, ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη τάση ακόμα και το 2024. Αυτό το αγνό, «παγερό» και «καθαρό» χρώμα -αν και δεν είναι χρώμα, αλλά τόνος- ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν συνδυαστεί με κάμελ δημιουργεί ένα εξαιρετικό quiet luxury look, ενώ αν συνδυαστεί με κόκκινο δημιουργεί ένα cool και φρέσκο σύνολο.

Ένα κομμάτι που μπορείς να αγοράσεις σήμερα και να κρατήσεις για πάντα είναι το λευκό παλτό. Ναι, αυτό το σικάτο ρούχο μπορεί να μείνει στη ντουλάπα σου πάρα πολλά χρόνια και να δώσει έναν elevated τόνο στο look σου. Μεσάτο, oversized, κοντό ή maxi, όπως και να είναι το λευκό παλτό σου φόρεσέ το με υπερηφάνεια και μη ξεχνάς να το πηγαίνεις καθαριστήριο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Morgan - Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. AllSaints - Oversized - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Max&Co. - Σταυροκουμπωτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Kocca - Mακρύ μονόχρωμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Desigual - Με επένδυση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.