UPDATE

Πρόγραμμα δωρεάν υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τα My market για εργαζομένους τους


Branded Content Team

24 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα δωρεάν υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τα My market για εργαζομένους τους
Για την αλυσίδα των My market η οικογένεια είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες των ενεργειών της και ο πυρήνας της ζωής των ανθρώπων της, αυτό που τους δίνει τη δύναμη να είναι κάθε μέρα και καλύτεροι. Γι’ αυτό στέκεται στο πλευρό όσων αποφασίζουν να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια και στηρίζει τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Και αυτά τα ζευγάρια είναι όλο και περισσότερα, όπως δείχνουν οι δημογραφικές στατιστικές για τη χώρα μας. Οι περισσότερες γεννήσεις γίνονται πλέον από γυναίκες 25-29 ετών, ενώ πριν από τέσσερις δεκαετίες γίνονταν από γυναίκες ηλικίας 20-34 ετών. Την ίδια ώρα, το μέγεθος του πληθυσμού που βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία έχει μειωθεί, συμβάλλοντας επίσης στη μείωση των γεννήσεων. Για κάθε δύο ανθρώπους που πεθαίνουν στην Ελλάδα πλέον γεννιέται μόνο ένας. Ένα στατιστικό καθόλου ευχάριστο, που στο άμεσο μέλλον θα μας επηρεάσει όλους.

Jenny.Gr

Οι πολλαπλές κρίσεις που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει η ελληνική κοινωνία και η αύξηση της μέσης ηλικίας τεκνοποίησης των γυναικών εξηγούν εν μέρει γιατί πολλά ζευγάρια καθυστερούν ή και τελικά δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί. Έτσι, όταν στρέφονται στην επιστήμη αναζητώντας βοήθεια, συχνά αντιμετωπίζουν, επιπλέον περιορισμούς που πολλές φορές είναι και οικονομικοί.

Τα My market αναγνωρίζουν ότι σε αυτή τη θέση ασφαλώς βρίσκονται και δικοί τους εργαζόμενοι. Έτσι, με μια ενέργεια υψηλού συμβολισμού για την περσινή Ημέρα της Μητέρας, απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο θεσμό της οικογένειας καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα τριών θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για τρία ζευγάρια εργαζομένων της εταιρείας. Χάρη στην ευκαιρία που τους δόθηκε, και με την συγκινητική υποστήριξη του συνεργαζόμενου μη κερδοσκοπικού φορέα Be-Live, μια εργαζόμενη ήδη κυοφορεί, ενώ άλλες τρεις βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας.

Τρεις επιπλέον θεραπείες υπογονιμότητας το 2024

Ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα, τα My market γνωστοποίησαν την επανάληψη του προγράμματος για δεύτερη χρονιά. Με αφορμή τη φετινή Ημέρα της Μητέρας αλλά και την Ημέρα του Πατέρα, τα My market συνεχίζουν την έμπρακτη στήριξη του θεσμού της οικογένειας και αναλαμβάνουν τα έξοδα για τις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για ακόμη τρεις εργαζόμενους της εταιρείας.

Τα τρία ζευγάρια θα επιλεγούν με βάση ιατρικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που έχει ορίσει η Be-Live, μέσα από μια διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία. Προϋπόθεση είναι, ένας από τους δύο συζύγους να ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Επιπλέον, η υποψήφια μητέρα πρέπει να είναι έως 42 ετών.

Τα κριτήρια ένταξης καθώς και οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία αίτησης συμμετοχής των υποψηφίων γονέων στο πρόγραμμα της Be-Live, είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά στη σελίδα be-live.gr.

Όλοι έχουν δικαίωμα να δημιουργήσουν την οικογένεια που ονειρεύονται και με τη στήριξη των My market κάποιοι θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να την αποκτήσουν.

Advertorial