UPDATE

Κινηματογράφος, μουσική, γαστρονομία, βιωσιμότητα: Ένα τριήμερο στο 3o Evia Film Project που τα είχε όλα


JTeam

10 Ιουλίου 2024

Κινηματογράφος, μουσική, γαστρονομία, βιωσιμότητα: Ένα τριήμερο στο 3o Evia Film Project που τα είχε όλα
Στη Βόρεια Εύβοια για πρώτη φορά με την αφορμή της τρίτης έκδοσης του Evia Film Project, το οποίο πλέον θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού της. Όλα όσα είδα, άκουσα, βίωσα, γεύτηκα, μέσα σε τρεις ημέρες

Το Evia Film Project, η πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του δύο καλοκαίρια πριν, φιλοδοξώντας να μετατρέψει την, πολύπαθη από τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες, Εύβοια σε διεθνή πόλο ενδιαφέροντος για το «πράσινο» σινεμά, επέστρεψε για ένα ακόμη καλοκαίρι στην έδρα του.

Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, το Evia Film Project έδωσε το παρών στην 3η έκδοσή του και έχοντας ως βάσεις του την Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα, έφερε φέτος στο επίκεντρό του το νερό. Ένα θέμα με διττή σημασία αφού από τη μία είναι απόλυτα συνυφασμένο με μια φημισμένη λουτρόπολη σαν την Αιδηψό και από την άλλη η παγκόσμια κρίση του που απειλεί την εποχή μας, φέρνει το πολύτιμο αυτό αγαθό στο προσκήνιο, παρακινώντας μας να «συνδεθούμε» μαζί του λαμβάνοντας ουσιαστικά υπόψη τις ολέθριες συνέπειες της έλλειψής του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr