Οι sommelier εξηγούν με πια σειρά μπαίνει το νερό και ο πάγος στο ούζο
Μία από τις παραδοσιακές επιλογές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, στα τραπέζια ώστε να συνοδεύσουν μεζέδες ή φαγητά, είναι το ούζο.
Το κατ' εξοχήν ελληνικό ποτό, καθώς αποτελεί προστατευόμενο προϊόν, συνοδεύεται πάντα από κρύο νερό και πάγο ώστε να μπορέσει να αναδείξει τα αρώματά του.
Και όταν συμβαίνει αυτό, παίρνει το χαρακτηριστικό άσπρο χρώμα, που στη συνέχεια θα εξηγήσουμε τον λόγο.
Δες τη συνέχεια στο reader.gr