
Οι sommelier εξηγούν με πια σειρά μπαίνει το νερό και ο πάγος στο ούζο
Μία από τις παραδοσιακές επιλογές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, στα τραπέζια ώστε να συνοδεύσουν μεζέδες ή φαγητά, είναι το ούζο.
Το κατ' εξοχήν ελληνικό ποτό, καθώς αποτελεί προστατευόμενο προϊόν, συνοδεύεται πάντα από κρύο νερό και πάγο ώστε να μπορέσει να αναδείξει τα αρώματά του.
Και όταν συμβαίνει αυτό, παίρνει το χαρακτηριστικό άσπρο χρώμα, που στη συνέχεια θα εξηγήσουμε τον λόγο.
Δες τη συνέχεια στο reader.gr
Αληθινές ιστορίες, βαθιά θέματα, καθημερινή έμπνευση. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου