UPDATE

Greek Summer Bazaar στο Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton


JTeam

26 Ιουλίου 2024

Greek Summer Bazaar στο Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton
Ένα τριήμερο shopping και διασκέδασης σε ένα εξωτικό σκηνικό μόλις 50’ από την Αθήνα

Με αφορμή την έναρξη του πιο ζεστού μήνα του καλοκαιριού και μια ανάσα πριν τις διακοπές, το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, που βρίσκεται μπροστά από την παραλία Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους, σας προσκαλεί σε ένα Greek Summer Bazaar που θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο του ξενοδοχείου και θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως την 3η Αυγούστου, από τις 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν pop-up stores με ελληνικά brands, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από ιδιαίτερα καλοκαιρινά outfits και αξεσουάρ που θα έχουν σίγουρα την πρώτη θέση στη βαλίτσα των διακοπών.

Jenny.Gr

Παράλληλα το τριήμερο αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια μονoήμερη εξόρμηση για όσους αναζητούν έναν δροσερό προορισμό μία ανάσα από την Αθήνα και μακριά από τον καύσωνα της πόλης.

Αφού κάνετε τα ψώνια σας, σας περιμένουμε στο pool bar αλλά και στην παραδοσιακή ταβέρνα που θα σας παρέχουν όλες τις ανέσεις για να απολαύσετε τον καφέ σας, quick bites αλλά και το απογευματινό σας κοκτέιλ στον κατάφυτο κήπο ή στην εντυπωσιακή ταράτσα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα.

Jenny.Gr

Ρίξτε μία ματιά στα μοναδικά Greek brands που θα συνατήσεις στο bazaar του Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton:

Μarilena.stathopoulou, LePlou, Aiki Diounot, Faos Concept, Anemuku, Nerida World, Circlo Handcrfts, My Tribe Jewels, SΦINX® Jewelry, Philocalist, Mantility, Mercado

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:
Greek Summer
Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton, Παλαιά ΕΟ Αθηνών Κορίνθου, Άγιοι Θεόδωροι 200 03
01-03/08/2024, 12:00-20:00

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη
A BIGGER SPLASH FASHION BAZAAR | boutique hotel by Brown Hotels™

Instagram:@islabrowncorinthia