UPDATE

Η Airbnb νοικιάζει το σπίτι της Polly Pocket σε φυσικό μέγεθος και μας έπιασε νοσταλγία


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Polly Pocket Airbnb
© Airbnb
Βρίσκεται στη Μασαχουσέτη και θα είναι διαθέσιμο από 21 Αυγούστου

Αν είσαι Millenial ξέρεις τι είναι η Polly Pocket και αν είσαι γυναίκα μάλλον είχες τη δική σου μικρή συλλογή όταν ήσουν παιδί. Επειδή νιώθουμε νοσταλγικοί στην τοποθεσία Αθήνα σήμερα, είπαμε να σε ενημερώσουμε ότι η Airbnb πραγματοποιεί τα όνειρα των παιδιών της δεκαετίας του '90 με το νέο της "Icon" σπίτι.

Jenny.Gr

Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορούν φωτογραφίες από τo Polly Pocket σπίτι της, μια έκδοση σε φυσικό μέγεθος του εμβληματικού πλαστικού σπιτιού, και οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για να μείνουν εκεί αυτό το καλοκαίρι.

Βρίσκεται στο Λίτλετον της Μασαχουσέτης και το σπίτι της Polly είναι πλέον ένα δίπατο, 12μετρο σπίτι σε σχήμα κοχυλιού με όλες τις λεπτομέρειες του δημοφιλούς παιχνιδιού. Η διαμονή στο παστέλ, ρετρό σπίτι θα κοστίζει $89 ανά άτομο, προς τιμήν του έτους που κυκλοφόρησε η Polly Pocket, το 1989.

Όσοι μείνουν στο σπιτάκι της Polly θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμαστούν στο εμβληματικό μπουντουάρ της Polly, το οποίο θα είναι γεμάτο με αξεσουάρ μαλλιών και νυχιών από τη δεκαετία του '90. Ακόμη, θα μπορούν να δοκιμάσουν εκδοχές από τα χαρακτηριστικά ρούχα με υφή τσίχλας της κούκλας και να ανοίξουν το ψυγείο της Polly, το οποίο θα είναι γεμάτο με τα απαραίτητα σνακ για ένα κλασικό ρετρό sleepover.

Λίγο πιο πέρα, μπορούν να εξερευνήσουν τη σκηνή της Action Park, σε ένα καταπράσινο μέρος. Ενώ οι λάτρεις των χειροτεχνιών μπορούν να φτιάξουν βραχιόλια με φυλαχτά ή και απλά να χαλαρώσουν στον καναπέ με μαξιλάρια, ποπκόρν και ταινία.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Το σπίτι της Polly Pocket θα διατεθεί μόνο για τρεις μονοήμερες διαμονές για έως και 4 άτομα, που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να κάνεις αίτηση από τις 21 Αυγούστου στις 6:00 π.μ. μέχρι και τις 28 Αυγούστου στις 11:59 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Airbnb.

Εκτός από τις διανυκτερεύσεις, η Polly Pocket Icon θα προσφέρει 21 θέσεις για έως και 12 άτομα για να ζήσουν μια ημερήσια περιπέτεια εμπνευσμένη από το παιχνίδι, από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου. Η ημερήσια εμπειρία θα είναι επίσης διαθέσιμη για κράτηση στις 21 Αυγούστου.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Polly Pocket στο gallery: