UPDATE

Το Netflix θα φέρει το σίκουελ της πιο ωραίας αμερικανικής σειράς των ‘00s


Δήμητρα Πραντάλου

2 Σεπτεμβρίου 2024

Το Netflix θα φέρει το σίκουελ της πιο ωραίας αμερικανικής σειράς των ‘00s
Imdb
Έχουμε περάσει ώρες ατελείωτες με το One Tree Hill και η είδηση του σίκουελ μόνο ως ευχάριστη μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε

Αν έχεις μεγαλώσει στη δεκαετία των ‘90s - ‘00s, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι πως έχεις παρακολουθήσει το One Tree Hill. Κι αν όχι όλες τις σεζόν, 9 στο συνολό τους, τότε κάποια αποσπασματικά επεισόδια στην τηλεόραση. Ξέρεις, το μεσημέρι του Σαββάτου που γινόταν σωστός μαραθώνιος σε σειρές.

Το One Tree Hill ήταν από τις πιο ωραίες αμερικάνικες σειρές. Ήταν πλούσιο σε teen drama και ρομάντζο. Οι ηθοποιοί, επί της ουσίας, μεγάλωναν κατά τη διάρκεια της σειράς -κι εμείς μαζί τους- και οι ζωές τους γίνονταν ένα κουβάρι. Κυριολεκτικά.

Στο One Tree Hill πρωταγωνιστούσαν οι Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Μπέθανι Τζόι Λενζ, Χίλαρι Μπάρτον, Σοφία Μπους (ναι, της γνωστής οικογενείας), Τζέιμς Λάφερτι και πολλοί ακόμη.

Jenny.Gr
Imdb

Η επιστροφή του One Tree Hill είναι γεγονός

Φυσικά, δεν γράψαμε όλα τα παραπάνω τυχαία. Εκτός, δηλαδή, ότι το One Tree Hill, που ξεκίνησε το 2003, αξίζει να το δεις, τώρα έχεις έναν παραπάνω λόγο για να το κάνεις. Είτε για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, είτε απλά για να γνωρίσεις την ιστορία των αδερφών Σκοτ. Κι αυτό γιατί το Netflix ετοιμάζει τη συνέχεια της σειράς, κάτι που μας κάνει να τρίβουμε τα χέρια μας από ενδιαφέρον.

Όπως διαβάζουμε, στην παραγωγή θα βρίσκονται δύο εκ των πρωταγωνιστριών, η Σοφία Μπους και η Χίλαρι Μπάρτον, οι οποίες θα επιστρέψουν και στον ρόλο τους. Στην παραγωγή θα βρίσκεται και η Ντανίλ Ακλς.

Φυσικά, και η Warner Bros. θα είναι παρούσα στο σίκουελ, μιας και βρισκόταν στην παραγωγή του One Tree Hill.

Για την ώρα, δεν είναι γνωστό ποιοι θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, είναι όμως σίγουρο πως ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ δεν αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του. Να πούμε κιόλας πως ο ηθοποιός δεν έμεινε μέχρι το φινάλε της σειράς, αλλά αποχώρησε στην έκτη σεζόν και εμφανίστηκε ξανά σε δύο επεισόδια της τελευταίας σεζόν.

Να σημειωθεί πως το One Tree Hill ήταν αρχικά να γίνει ταινία, ενώ η αρχική ονομασία ήταν Ravens, που ήταν και το όνομα της ομάδας μπάσκετ. Ωστόσο, επειδή ο δημιουργός δεν ήθελε να δώσει έμφαση στο αθλητικό κομμάτι, έδωσε τελικά την ονομασία One Tree Hill.