UPDATE

Ποιος σκότωσε την Νταϊάνα;


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιος σκότωσε την Νταϊάνα;
Getty Images / @Jayne Fincher
Το νέο ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να ρίξει φως σε πληροφορίες που μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστές, θα εξερευνήσει τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Νταϊάνα

Ήταν αγαπητή σε όλους. Αυτές είναι οι μόνες σίγουρες λέξεις που μπορεί να γράψει κάποιος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μία γυναίκα που πρόλαβε να ζήσει για λίγο απελευθερωμένη από τα δεσμά του Παλατιού, αλλά όχι και από τους παπαράτσι. Το τρομακτικό κυνηγητό που ξεκίνησε μετά τη σχέση της με τον Ντόνι Αλ Φαγιέντ, την οδήγησε στον θάνατο. Ή τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε δημόσια.

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Ντόνι Αλ Φαγιέντ και ο Ανρί Πολ, πεθαίνουν σε ένα φρικτό δυστύχημα, στο Παρίσι. Η είδηση του θανάτου της Νταϊάνα γίνεται πρώτο θέμα. Μέχρι και σήμερα, είναι ίσως η μοναδική από τη βασιλική οικογένεια που εισχώρησε σε κάθε σπίτι τόσο έντονα.

«Ποιος σκότωσε την Νταϊάνα;»

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις το νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εξερευνήσει όλες τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Νταϊάνα. Όπως αναφέρει το Deadline, πρόκειται να παρουσιαστούν και συνεντεύξεις που θα βρουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και θα ρίξουν περισσότερο φως στις λεπτομέρειες.

Το ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είναι το επεισόδιο μιας σειράς που θα καταπιαστεί με εμβληματικά πρόσωπα που συγκλόνισαν με τον θάνατό τους, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες.

Πίσω από τη σειρά βρίσκεται η EverWonder Studio, η οποία συνεργάζεται με την Empress Films της Έμα Κούπερ. Η Empress Films έχουν δημιουργήσει και το ντοκιμαντέρ για τη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, καθώς και για την Μέριλιν Μονρό. Και τα δύο στο Netflix.

«Αυτό το νέο franchise δεν θα επανεξετάζει απλώς τους θανάτους διάσημων προσωπικοτήτων, αλλά θα προωθεί ενεργά την ιστορία με νέες φωνές και φρέσκια ματιά σε συναρπαστικές και περίπλοκες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Jεπικεφαλής του τμήματος Talent & Content Development στην EverWonder, με την Έμα Κούπερ να προσθέτει:

«Η διερεύνηση θρυλικών γυναικών μέσω ερευνητικών δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ είναι ένα πάθος μου. Ακριβώς όπως κάναμε με το The Mystery of Marilyn Monroe, πήραμε μια ιστορία που ο κόσμος νόμιζε ότι γνώριζε και αποκαλύψαμε κρυμμένες αλήθειες.

Έχω δεσμευτεί να προσεγγίσω την ιστορία αυτής της αγαπημένης και εμβληματικής γυναίκας με νέες προοπτικές, νέες φωνές και πληροφορίες που δεν είχαν ειπωθεί μέχρι τώρα».

TAGS