UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί για το "Εleven"


19 Φεβρουαρίου 2014

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και συμμετέχοντας σε ένα ντοκιμαντέρ με στόχο να ενώσει τα παιδιά όλου του κόσμου.

Το ντοκιμαντέρ σε τίτλο «Eleven» θα γίνει πράξη με τη χορηγία του Mega και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και τη μαγεία του ποδοσφαίρου θα αναδείξει τη σημασία της διαφορετικότητας και θα βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Με δύο λόγια η ιστορία περιστρέφεται γύρω από 11 παιδιά, 11 ετών από 11 διαφορετικές χώρες που θα παίξουν στο παιχνίδι της ζωής τους!

Η ομάδα του «Πρωινού mou» υποστηρίζει την προσπάθεια αυτήν και για τον λόγο αυτό γύρισαν ένα σχετικό βίντεο που θα ενταχθεί στο ντοκιμαντέρ.

«Όταν το άκουσα εντυπωσιάστηκα με την ιδέα. 11 παιδιά από 11 διαφορετικές χώρες, άλλους πολιτισμούς συνεργάζονται στο πιο αγαπημένο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε το για λίγο, εδώ παιδιά από την ίδια χώρα έχουν να ανακαλύψουν διαφορές, τι γίνεται όταν μιλάμε για διαφορετικά βιώματα, σκέψεις, συνήθειες, όνειρα, ελπίδες. Κι όμως, συνεργάζονται για κάτι που αγαπούν, όχι ξεχνώντας τις διαφορές αλλά κάνοντάς τες αποδεκτές. Αυτή είναι η μαγεία του θέματος. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Δίπλα τους δεν είναι ένας ξένος, αλλά ο συμπαίκτης τους. Και όλα αυτά μας τα δείχνουν παιδιά 11 ετών. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Ένα μεγάλο μπράβο στους εμπνευστές και ένα μεγάλο μάθημα ζωής για εμάς», δηλώνει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού στο «TV Έθνος».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των παιδιών, η ομαδικότητα του βασιλιά των αθλημάτων, η καθαρότητα και η ειλικρίνεια του αθλητισμού και η παγκόσμια ενωτική δύναμη του ποδοσφαίρου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Χαίρομαι να στηρίζω μια τέτοια προσπάθεια και να συμμετέχω με αυτό τον τρόπο στο ταξίδι του «Εleven». Ίσως για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να δούμε καθαρά πώς τον ονειρευόμαστε... Τι καλύτερο από τα μάτια των παιδιών;»

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.