UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Τα όνειρα των οικογενειών που έχουν ανάγκη, βρήκαν στέγη!


21 Νοεμβρίου 2014

H εποχή που διανύουμε έχει τεράστιες προκλήσεις για πολλά μέλη της κοινωνίας μας. Έχει, λοιπόν, τεράστια σημασία να προσπαθούμε όλοι μαζί για να μην στερείται κανείς βασικά ανθρώπινα αγαθά, όπως είναι το σπίτι. Γιατί από το σπίτι, ξεκινούν όλα τα όνειρα...

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης, η P&G σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας του Δήμου Αθηναίων βοηθάει να βρουν στέγη τα όνειρα των οικογενειών που έχουν ανάγκη δημιουργώντας το «Σπίτι Αισιοδοξίας».

Η P&G συμμετέχει ενεργά και δυναμικά σε αυτό το πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας την πλήρη και ριζική ανακατασκευή ενός ακινήτου στο Νέο Κόσμο που ανήκει στο Δήμο, με σκοπό να γίνει κατάλληλο για να στεγάσει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα το πρόγραμμα ‘Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας»  αναλαμβάνει τη στήριξη των οικογενειών για την μελλοντική κοινωνική τους επανένταξη μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως: ψυχοκοινωνική στήριξη, ανάπτυξη δεξιοτήτων, επαγγελματική συμβουλευτική και υποστήριξη της ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

H κινητήριος δύναμη πίσω από τις προσπάθειες της P&G αντικατοπτρίζεται στο μήνυμα αισιοδοξίας του Γενικού Διευθυντή της P&G Hellas, κυρίου Hans Dewaele, που αναφέρει: «Η ευχή όλων μας είναι το σπίτι αυτό να χαρίσει σε κάποιες οικογένειες την απαραίτητη στέγη που χρειάζονται, αλλά κυρίως την δυνατότητα να αρχίσουν να ονειρεύονται ξανά...».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Σπίτι Αισιοδοξίας», επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.spitiaisiodoxias.gr και www.cityofathens.gr