UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Χιλιόμετρα λάμψης και προσφοράς, στον πιο όμορφο αγώνα της χρονιάς!


22 Οκτωβρίου 2015

Ladies-Run-2015-1καθευα.jpg

Εκατοντάδες fit & stylish Ελληνίδες πλημμύρισαν τον Αστέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, με σκοπό να προσφερθούν είδη πρώτης ανάγκης σε γυναίκες πρόσφυγες, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Η Γιώτα Βλαχάκη με χρόνο 00:37:57 εκθρόνισε την αήττητη Ντενίζ Δημάκη στο 10ρι η οποία τερμάτισε δεύτερη ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Χαρά Σκουλαρίκη. Νέα νικήτρια και στα 5χλμ με την Ελευθερία Πετρουλάκη να κόβει το νήμα σε 00:18:21, ακολουθούμενη από τη Φωτεινή Δαγκλή - Παγκότο και την Ελένη Νικολοπούλου.

Το πρωί της Κυριακής γυναίκες με πάθος ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής στον πιο λαμπερό αγώνα που για μια ακόμα χρονιά ήταν sold out! Ανάμεσά τους πρωταθλήτριες του στίβου που ανέβηκαν στο βάθρο κερδίζοντας βαρύτιμα μετάλλια της Links of London, θρυλικές Ολυμπιονίκεις όπως η Μαρία Πολύζου(κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ του μαραθωνίου) και η Πηγή Δεβετζή, τηλεοπτικές προσωπικότητες όπως η Σία Κοσιώνη και η Άννα Μπουσδούκου, celebrities όπως η Άννα Πρέλεβιτς και η Νικολέττα Ράλλη, bloggers με επιρροή στο γυναικείο κοινό όπως η Muse Rebelle και η Φιλιώ Μέτση και εκατοντάδες λαμπερές κυρίες που κατέφθασαν στον Αστέρα από όλη την Ελλάδα.

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο των πεύκων, από τη μαρίνα με τα πολυτελή γιότ μέχρι το τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης, οι Ladies διέσχισαν τη διαδρομή τρέχοντας με ανεβασμένη διάθεση και ακμαίο ηθικό!

Οι συμμετέχουσες συγκεντρώθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης φορώντας το night flash με solar yellow μπλουζάκι σε μεσάτη γραμμή και V λαιμόκοψη της Αdidas, Sports Partner του θεσμού. Μετά τον χαιρετισμό του Χρόνη Γριβέα, Διευθύνοντος Συμβούλου του Αστέρα, και καθώς το ρολόι έδειχνε 10:00, οι πανέμορφες πρωταθλήτριες Ελισάβετ Πεσιρίδου και Αναστασία Μαρινάκου που παρέστησαν ως guests στον αγώνα, έκαναν την αντίστροφη μέτρηση.

Η παραδεισένια διαδρομή κατακλύστηκε από πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών. Στους σταθμούς ανεφοδιασμού, το νερό Contrex από τα Γαλλικά βουνά των Βοσγίων ήταν εκεί για να προσφέρει ενυδάτωση με τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του και μια ανάσα δροσιάς.

Οι Ladies αφού έφτασαν στο τέρμα του Λαιμού, επέστρεψαν μέσα από την εντυπωσιακή Astir Marina φτάνοντας στην κεντρική πύλη του Αστέρα. Με τις "ανεβαστικές" μουσικές επιλογές της DJ Μαρίας Παπιδάκη κατέφθασαν πρώτες στη γραμμή τερματισμού οι δυναμικές νικήτριες που καταχειροκροτήθηκαν.

Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, ήταν παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Στο finish line, τις Ladies περίμεναν δύο... gentlemen του TV Partner FoxLife, προσφέροντάς τους πετσέτες σε "αγορίστικο" μπλε! Όπως κάθε χρόνο, όλες οι δρομείς επιβραβεύτηκαν με το συλλεκτικό βραχιόλι της Links of London (επίσημου προμηθευτή των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου). Οι νικήτριες στη γενική κατάταξη, εκτός από τα βαρύτιμα μετάλλια της Links of London τιμήθηκαν και με επίχρυσα κλαδιά ελιάς φιλοτεχνημένα από τον Κωνσταντίνο Βαλαή, προσφορά του Astir Palace.

Περιμένοντας τις απονομές που "άνοιξε" η πρώτη νικήτρια του Ladies Run 2012 Αθηνά Κοϊνη, στο χώρο αποθεραπείας, personal trainers του Vari Sports Club εκτελούσαν πρόγραμμα διατάσεων ενώ στις δρομείς προσφέρονταν μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο σνακ των δρομέων αντοχής.

Στα πλαίσια των απονομών, το μέλος του ΔΣ του ΔΕΣΜΟΥ Άννι Σκουρλέτη ευχαρίστησε τον διοργανωτή του αγώνα Κίμωνα Φραγκάκη για την ενίσχυση που προσφέρει ο θεσμός σε ευπαθείς ομάδες γυναικών, επιδίδοντάς του την απόδειξη είσπραξης της δωρεάς 3.670 ευρώ για φέτος. Από τη δημιουργία του θεσμού μέχρι και σήμερα οι γυναίκες δρομείς έχουν προσφέρει πάνω από 14.000 ευρώ μέσω του Ladies Run.

Ο ετήσιος θεσμός του Ladies Run τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Τον αγώνα τίμησε και η σύζυγος του Δημάρχου, Κωνσταντίνα Γιάτση - Κωνσταντέλλου. Ειλικρινείς ευχαριστίες στους 40 εθελοντές, που χωρίς αυτούς ο θεσμός του Ladies Run δε θα μπορούσε να διεξαχθεί με επιτυχία!

[gallery-500869]