Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ας δηλώσουμε κι εμείς ‘angry’ με τις ετικέτες που μας ενοχλούν
30 Νοεμβρίου 2016
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του jenny.gr στην Google Για να ‘’βγάλουμε’’ αυτές τις ετικέτες χρησιμοποιήσαμε το Facebook και για πρώτη φορά δεν ζητήσαμε τα like αλλά τα angry του κόσμου. Γιατί αυτές οι ετικέτες τελικά… μας ενοχλούν, μας κινητοποιούν, μας θυμώνουν.
Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι 2 άνθρωποι που έχουν δεχτεί πολλές ετικέτες στη ζωή τους. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Θοδωρής Μαραντίνης που μέσα από 2 video πέταξαν από πάνω τους τις ετικέτες και δίνουν το έναυσμα για να κάνουμε το ίδιο και με τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV.
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε εδώ και να πατήσουμε angry μέχρι να φύγει και η τελευταία ετικέτα.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Κόρα Καρβούνη στο JennyGr: «Τα παιδιά μας πρέπει να είναι ελεύθερα, να βλέπουμε την πλάτη τους να φεύγει, γιατί το πιο δύσκολο είναι να απογαλακτιστεί ο γονέας»
- Ταγιέρ: Η φετινή τάση του φθινοπώρου - Πώς να διαλέξεις το σωστό μήκος και ύφασμα για το σώμα σου
- Άντρια Αρχόνα: Η σκληρή προπόνηση για το sequel του «Superman» φουντώνει τις φήμες για τη Wonder Woman