UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

To #jennygr βρέθηκε στα Mothercare και ELC για να στηρίξει έναν πολύ καλό σκοπό #mothercareforeliza


18 Δεκεμβρίου 2018

48356322_2101401143249817_6957731021043269632_n.jpg

Tην Παρασκευή 14/12 στις 14.00 το #jennygr βρέθηκε στα Mothercare & ELC, για να στηρίξει έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Τα Mothercare, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού και ξεκινούν μια συνεργασία που θα περιλαμβάνει σειρά ενεργειών με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την προστασία των παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Ως αρχή και επειδή είναι μέρες γιορτινές, τα mothercare θα ενισχύσουν τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ δίνοντας το 10% από κάθε φορμάκι Αγιο Βασιλάκι για την υποστήριξη της Πρότυπης Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών  - «Σόφη Βαρβιτσιώτη», στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. και Α. Κυριακού" που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β’ΠΠΚ).

Μαζί μας στο live, ήταν η εμπορική διευθύντρια των Mothercare & ELC, κυρία Βιολέττα Λάππα

και η Διευθύντρια Ανεύρεσης Πόρων του ΕΛΙΖΑ, κυρία Ιωάννα Σακκέτα και μιλήσαμε για αυτή την ξεχωριστή δράση, η οποία εκτός από τα φορμάκια περιλαμβάνει τοποθέτηση ερανικών κουτιών στα Mothercare, ενημέρωση των οικογενειών μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες, καθώς και χρηματική ενίσχυση του έργου του.

Ας προσφέρουμε όλοι μαζί ένα χαμόγελο στα παιδιά!

#mothercareforeliza 

https://www.facebook.com/ngoELIZA/

Μπορείτε να δείτε το live εδώ