UPDATE CITY BLOGGING

City Spot #2 - Τα top παλαιοπωλεία της Αθήνας Part I


12 Αυγούστου 2014

Επισκεφτήκαμε τα πιο ωραία παλαιοπωλεία της Αθήνας και ξεχωρίσαμε μερικά που μας άρεσαν. Τα vintage shops κρύβουν τόσο όμορφα αντικείμενα, που μια βόλτα μόνο σε αυτά, αρκεί για να σε κάνει να νοσταλγήσεις περασμένες δεκαετίες γεμάτες αθωότητα. Και φυσικά να θέλεις να τα αγοράσεις όλα!

vintage_shops_athens (39)Στην οδό Πιττάκη αντικρίζει κανείς ένα υπέροχο θέαμα. Φωτιστικά κρέμονται παντού, πολύχρωμα, χειροποίητα, vintage. Δίνουν στο μικρό αυτό σοκάκι μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική οπτική.

vintage_shops_athens (20)Δε μπορούσαμε να αντισταθούμε στα ιδιαίτερα γκράφιτι της πόλης και να μην τα απαθανατίσουμε.

vintage_shops_athens (13)Συναντήσαμε το Retrosexual, ένα ιδιαίτερο vintage shop που θυμίζει μεν παλαιοπωλείο αλλά χαρακτηρίζεται περισσότερο ως χώρος τέχνης. Είναι τόσο ωραία στημένο που σε κάνει να θέλεις να αγοράσεις όλους τους μικρούς θησαυρούς που κρύβει. Περιέχει αυθεντικά vintage αντικείμενα από περασμένες δεκαετίες, διατηρημένα σε άψογη κατάσταση, τα οποία λειτουργούν κανονικά. Παράλληλα με το showroom, στον πολυχώρο του Retrosexual, λειτουργεί και αρχιτεκτονικό – δημιουργικό γραφείο, το οποίο εξειδικεύεται και αναλαμβάνει χώρους με retro αναφορές.

vintage_shops_athens (6)Φωτογραφίσαμε κάθε γωνιά του μαγαζιού με το νέο Samsung Galazy K zoom, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη λειτουργικότητα μίας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής, ενώ μας εξασφάλισε φωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια. Super επιλογή για να έχεις τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή μαζί!

[gallery-369490] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.