UPDATE CITY BLOGGING

Όποιος δεν έχει παίξει paintball, σίγουρα κάτι χάνει


18 Φεβρουαρίου 2015

Το συζητούσαμε καιρό, μα στις ομαδικές δραστηριότητες που απαιτούν πάνω από 2 άτομα, ο συντονισμός και η παράλληλη διαθεσιμότητα χρόνου είναι ένα σύνθετο ζήτημα. Έτσι λοιπόν, ανέλαβα δράση. Ψάχνοντας το καταλληλότερο μέρος για paintball, φανταζόμουν ένα πεδίο χρωματιστού πολέμου μέσα στο δάσος, που να μας βάλει αμέσως στο mood "you are in army now".

Βρήκα το μεγαλύτερο πεδίο της Ελλάδας & προσεχώς της Ευρώπης, όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος και έτσι την Κυριακή το πρωί ξεκινήσαμε γεμάτοι ενθουσιασμό για τη Μαλακάσα. Μας καλωσόρισαν 3 σκυλάκια, μόνιμοι τρόφιμοι της δασικής αυτής έκτασης για τα οποία φροντίζουν όλοι εκεί, αφού όπως μας είπαν, τα εγκαταλείπουν στην είσοδο.

Αμέσως μας έδωσαν τα απαραίτητα props για την ασφάλεια μας και την αποφυγή τραυματισμών, δηλαδή μάσκες και γιλέκα. Όπως αποδείχτηκε ήταν απαραίτητα, γιατί όσο αθώες κι αν φαντάζουν οι χρωματιστές σφαίρες, τόσο επώδυνες είναι σε περίπτωση που προσκρούσουν σε γυμνή σάρκα.

P1030840

Χωριστήκαμε σε ομάδες κι αμέσως γεννήθηκε ανάμεσα μας ο αναμενόμενος ανταγωνισμός. Μπήκαμε την αρένα και η μάχη ξεκίνησε. Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη και οι πρώτες χρωματιστές ρυπές άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το paintball είναι εύκολο να κλείσουν σπίτια, να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και να σου ξυπνήσουν την αρχέγονη βίαιη τάση που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

P1030854

Ο συντονιστής μας ήταν αυστηρός με τους κανόνες ασφαλείας που τηρούνται ευλαβικά, μα τίποτα δεν μας στέρησε τη χαρά του παιχνιδιού, τον ενθουσιασμό της στρατηγικής -που τις περισσότερες φορές ήταν μάταιη, μιας και ο αιφνιδιασμός της αντίπαλης ομάδας πάντα ανέτρεπε τα σχέδια στα διάφορα σενάρια που παίζαμε.

Το τρέξιμο μέσα στο πράσινο μας είναι το κλειδί και το δραστικότερο κίνητρο για να παίξει κανείς paintball. Σε συνδυασμό με τη δράση, το γέλιο και τα βατερλό που σε βρίσκουν στη γωνία, είναι από τις ιδανικότερες ιδέες για μια εξόρμηση σε ένα από τα προσεχή σαββατοκύριακα.

φωτογραφία 5

Σε ένα από τα διαλείμματα, βγήκαμε από το πεδίο για να ξεκουραστούμε και πέσαμε πάνω σε μια φοβερή έκπληξη. Στο invader Paintball Park γίνονται παιδικά πάρτυ εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα κι έτσι οι γονείς ενός μικρού εορτάζοντα του ετοίμαζαν το πιο colourful party ever. Μας κέρασαν λίγη από την υπέροχη τούρτα, άλλωστε λίγη σοκολάτα ήταν πολύ ευεργετική για τη συνέχεια του έγχρωμου πολέμου μας!

phoca_thumb_l_paintball-malakasa-paidiko-parti-020

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.