UPDATE CITY BLOGGING

Τα superfoods στα καλύτερά τους!


20 Δεκεμβρίου 2015

IMG_20151212_124843.jpg

Εδώ και 67 χρόνια τα καταστήματα Assos σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα για το γιορτινό σας τραπέζι!

IMG_1556

Η εγγυημένη ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών που διαθέτουμε, μας κατατάσσουν ανάμεσα στα πρώτα καταστήματα πώλησης ξηρών καρπών.

Έχοντας επιλέξει τις καλύτερες ποικιλίες, καλύπτουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, προσφέροντας τους πιο φρέσκους ξηρούς καρπούς, καθώς ψήνονται καθημερινά στους φούρνους  που διαθέτουμε στο χώρο μας και φτάνουν σε εσάς ακόμα και ζεστοί.

Οι γλυκές γεύσεις που διαθέτουμε στο κατάστημα μας μπορούν σε κάθε περίπτωση να «γλυκάνουν» κάθε ευχάριστο γεγονός ή κοινωνική σας υποχρέωση.

IMG_1563_b

Σοκολατάκια χειροποίητα, πραλίνες εισαγωγής, καραμέλες και κουφέτα, μέχρι επιλεγμένα γλυκίσματα συνθέτουν μια ποικιλία ικανή να δελεάσει κάθε πελάτη.

Διατηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας, έχουμε επιλέξει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας έτσι στους «παλιούς» την χαρά να τα βρίσκουν άμεσα και τη δυνατότητα στους νεότερους να γνωρίσουν τις αυθεντικές γεύσεις της χώρας μας.

IMG_20151127_120838

Τέλος, στην ολοκληρωμένη και πλήρως ενημερωμένη κάβα μας, θα βρείτε όλα τα κλασικά ποτά καθώς επίσης και επιλεγμένα κρασιά, αποστάγματα και λικέρ από περιοχές της Ελλάδας.

IMG_20151212_124843

Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο καλάθι-δώρο της επιλογής σας, για τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Assos: Τσαμαδού 15Α, Πειραιάς.