UPDATE CITY BLOGGING

Πού θα περάσετε την πιο λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς


29 Δεκεμβρίου 2016

pexels-photo-196648.jpeg

Μια νέα χρονιά έρχεται μαζί με την ελπίδα ότι θα μας φέρει περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες. Και την αλλαγή του χρόνου όλοι θέλουμε να την περάσουμε με όσους αγαπάμε, να δώσουμε το πρώτο μας φιλί στον πιο κοντινό μας άνθρωπο για να μας φέρει γούρι και φυσικά θέλουμε να μας βρει το ξημέρωμα να περνάμε όμορφα για να μας πάει έτσι όλη η χρονιά. Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μας βρει ο καινούριος χρόνος από το Saint George Lycabettus. Το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί, να σας αυποδεχτεί, με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση , Live μουσικές και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

Για να περάσετε αξέχαστο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το Saint George Lycabettus και να απολαύσετε το ‘New Years Gold Glam Dinner’ και την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης . Τα μεσάνυχτα , θα βγείτε  στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon για να δείτε την πόλη λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσετε μπαλόνια με τις ευχές σας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου. Στη συνέχεια θα η live μουσική από την Τερέζα θα σας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με τα τραγούδια της, σε jazz, soul και lounge ρυθμούς, & το πιο κεφάτο dj set θα σας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πρώτο πρωινό της χρονιάς που θα το απολαύσετε από τις 5:00 το πρωί στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα.

Όσοι θέλετε να περάσετε ανήμερα Πρωτοχρονιάς με την οικογένεια και τα παιδιά, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ένα εορταστικό Brunch buffet στο Le Grand Balcon με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού.

Γιατί αυτές τις γιορτές σας αξίζει να τις ζήσετε παραμυθένια. 

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191