UPDATE CITY BLOGGING

Ο απόλυτος all day προορισμός για να περάσεις καλά με τα παιδιά σου


Ελένη Κεχαγιά

29 Μαρτίου 2018

avenue2.jpg

Άρα τι κάνουμε; Ο χρυσός συνδυασμός, ευτυχώς για όλους εμάς υπάρχει και λέγεται AVENUE. Φιλικό, άνετο, ένα εμπορικό κέντρο που δεν σε "πνίγει" και έχει δημιουργηθεί ακριβώς επάνω στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Για εμένα, από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν ο ιδανικός προορισμός, γιατί αν και με ένα νεογέννητο στο καρότσι, μπορούσα να κινούμαι άνετα και να κάνω όλες μου τις δουλειές. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι έχει απ' όλα. Το συνηθισμένο μου πρόγραμμα- που δεν είναι μόνο δικό μου αλλά και όλων των οικογενειών με μικρά παιδιά ξεκινάει κάπως έτσι:

Μπαίνουμε στο πάρκινγκ - το οποίο είναι δωρεάν- πράγμα πολύ σημαντικό αν υπολογίσουμε ότι θα περάσουμε σχεδόν όλη μας την ημέρα εκεί. Αν έχει και καλό καιρό αφήνεις και το αυτοκίνητο για πλύσιμο όσο κάνεις τις δουλειές σου.

Φάση πρώτη: Παιδότοπος! Ώρα για παιχνίδι και φουσκωτά για τα παιδιά και μία εξαιρετική ευκαιρία για βόλτα στα μαγαζιά για τους μεγάλους! Μάλιστα ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το εμπορικό, χωρίς σκάλες και περιττά ανεβοκατεβάσμετα, σε δύο μόνο ορόφους, βοηθάει πολύ στην ταχύτητα που ίσως χρειαστεί να αναπτύξεις για να επιστρέψεις στον παιδότοπο.

Φάση δεύτερη: Παραλαβή των παιδιών από τον παιδότοπο και ευκαιρία για το κούρεμα του μήνα, αλλά και για ψώνια ανανέωσης γκαρνταρόμπας -κυρίως των παιδιών που όλο κάποια φόρμα τρυπάει, όλο και κάποια μπλούζα κονταίνει κτλ κτλ.

Ακολουθεί μία στάση σε κάποιο από τα events ειδικά για παιδιά που θα βρει κανείς στο AVENUE. Για παράδειγμα αυτή την εποχή από τις 31/3 έως τις 7/4 έχει την τιμητική της η Πέππα το Γουρουνάκι, το αγαπημένο παιδικό όλων των παιδιών.

Ενώ από τις 10 έως τις 14/4, μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία θα περιμένει όλα τα παιδιά. Η Άνοιξη των χρωμάτων του Avenue, θα είναι γεμάτη από διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και ιστορίες γύρω από την τέχνη της ζωγραφικής από έμπειρους εμψυχωτές!

Και το καλύτερο όλων είναι ότι μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά να το απολαύσουν πραγματικά, χωρίς να είμαστε από πάνω τους και κάθε δύο λεπτά να τους λέμε, "έλα πάμε να φύγουμε, έχουμε χίλιες δουλειές, έχουμε να πάμε και σούπερ μάρκετ".

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως υπάρχει δυνατότητα και να αφιερώσουμε μία μέρα στη χαλάρωσή μας και να δώσουμε στα παιδιά μας την απαραίτητη δόση διασκέδασης που τους αξίζει, χωρίς να χωριστούμε στα δύο. Με λίγα λόγια, οι δουλειές γίνονται, εμείς κάνουμε shopping therapy, τα παιδιά περνούν υπέροχα και δημιουργικά, αποστολή εξετελέσθη!

Επισκεφθείτε και εσείς το site του AVENUE και γραφτείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις