UPDATE CITY BLOGGING

Volvo XC40: Το Car of the Year 2018 ξέρει το δρόμο για την καρδιά σας!


11 Απριλίου 2018

888888.jpg

Ναι, τα μεγάλα SUV της Volvo έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες, αλλά τώρα η μάρκα έχει, για πρώτη φορά στα χρονικά, κι ένα πιο "μικρό" SUV: είναι το XC40, το οποίο μόλις κατέκτησε το βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2018 - ακόμη μια πρωτιά για το αγαπημένο brand. Ξεχωριστό και πρωτότυπο, το XC40 εκπέμπει θετική ενέργεια με την όψη του και είναι ερωτεύσιμο με την πρώτη ματιά, όπως φαίνεται κι από το ζωηρό ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το XC40 είναι μια εντελώς φρέσκια έκφραση της έννοιας compact SUV κι έχει στοιχεία που μιλούν απευθείας στο γυναικείο αισθητήριο - τα ζωντανά του χρώματα, η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας στην εξωτερική εμφάνιση, η σκανδιναβική ατμόσφαιρα μίνιμαλ πολυτέλειας στο σαλόνι του. Όμως η γοητεία αυτού του Volvo αποκαλύπτεται πλήρως στην καθημερινή συμβίωση μαζί του. Ανοίξτε το πορτμπαγκάζ του με μια κίνηση του ποδιού σας. Τακτοποιήστε όλα τα πράγματά σας στο εσωτερικό του: ο χαρτοφύλακας ή το laptop σας θα βρουν τη θέση τους στις μεγάλες θήκες των θυρών, ενώ το smartphone σας θα φορτίζει ασύρματα στην κεντρική κονσόλα και οι τσάντες από τα ψώνια σας θα ασφαλιστούν σε ένα ειδικό άγκιστρο.

Έχοντας βάλει τάξη στο χώρο σας, είναι πιο εύκολο να πλοηγηθείτε απερίσπαστη στις δύσκολες διαδρομές της πόλης. Η υπερυψωμένη θέση του XC40 προσφέρει καλό έλεγχο του δρόμου, αλλά σε περίπτωση απροόπτου (ένας απρόσεκτος πεζός, κάποιο όχημα που φρέναρε απότομα, μια σύγκρουση μπροστά σας) θα έχετε έναν επιπλέον σύμμαχο. Λέγεται City Safety και, εφόσον χρειαστεί, επεμβαίνει στα φρένα ή και το τιμόνι του αυτοκινήτου για να σας σώσει από μια δύσκολη κατάσταση.

Το XC40 δίνει μια νέα, αναβαθμισμένη ιδέα για το τι σημαίνει ποιοτική μετακίνηση. Η τεχνολογία CleanZone εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Το σύστημα Sensus καθιστά πανεύκολη την επικοινωνία με το αυτοκίνητο αλλά και τις προσωπικές σας ηλεκτρονικές συσκευές. Η άψογη ηχομόνωση και το ποιοτικό σύστημα ήχου κάνουν απολαυστική την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής. Το Pilot Assistείναι ένας ημι-αυτόματος πιλότος, για άνετα και ξεκούραστα ταξίδια.

Νιώθετε ήδη μια επιθυμία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας αυτό το ξεχωριστό αυτοκίνητο; Η Volvo δημιούργησε την εφαρμογή Volvo On Call, μέσω της οποίας μπορείτε να δώσετε δυνατότητα πρόσβασης στο XC40 σε όποιον επιθυμείτε, χωρίς τη χρήση κλειδιού. Ακόμη, με το Volvo On Call μπορείτε να επικοινωνήσετε με το XC40 από μακριά, αν θέλετε, για παράδειγμα, να ζεστάνετε ή να δροσίσετε την καμπίνα του.