UPDATE CITY BLOGGING

Πώς απέκτησα νέο αυτοκίνητο με μόλις 8,5€ την ημέρα


Χριστίνα Γουδρούπη

30 Οκτωβρίου 2018

samuel-foster-318290-unsplash.jpg

Ο προηγούμενος μήνας ήταν ιδιαίτερα κουραστικός για εμένα. Ήταν μέρες που ήμουν συνέχεια στο δρόμο, προσπαθώντας να συνδυάσω δουλειά, φίλους, σεμινάρια και γυμναστήριο.

Δυστυχώς όμως, η ζωή δε ζητάει την άδειά για να δυσκολέψει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Έτσι, εκείνη την αποφράδα Τρίτη, το αυτοκινητάκι μου με παράτησε. Αρνήθηκε να συνεργαστεί. Στο συνεργείο μου είπαν διάφορα από αυτά τα ακατάληπτα που λένε στα συνεργεία, αλλά η ουσία ήταν μία: Έπρεπε να βρω καινούριο αυτοκίνητο.

Πριν από το καινούριο αυτοκίνητο όμως, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να κινούμαι μέχρι να το αγοράσω. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποκλείστηκαν αμέσως, αφού δε βολεύουν καθόλου για τη δουλειά και τις υποχρεώσεις μου. Να περνάω 3 ώρες από τη μέρα μου στη μετακίνηση; Θα έπρεπε να μεγαλώσει το 24ωρο.

Μετά υπήρχε η λύση του οικογενειακού αυτοκινήτου. Πριν πάρω το δικό μου, καταλήγαμε όλοι τσακωμένοι κάθε δεύτερη Παρασκευή, κάνοντας τους ζογκλέρ με το πρόγραμμά μας για να συγχρονιστούμε. Αντιστοίχως, η πιθανότητα να με πηγαίνει κάποιος από την οικογένεια παντού, ήταν αρκετά μικρή, αφού τα ωράρια και τα μέρη που κινούμαι δεν συμβαδίζουν με κανενός ανθρώπου στην οικογένεια ή τον κλειστό κύκλο μου.

Είχα αρχίσει να απελπίζομαι πραγματικά, οπότε πήρα τηλέφωνο την κολλητή μου –που έχει πάντα την τέλεια πρακτική λύση για όλα- για να της πω το πρόβλημα. Και δεν με απογοήτευσε. «Στη δουλειά, που είχε χρειαστεί πρόσφατα να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για λίγους μήνες, βρήκαμε την προσφορά Avis Flex», μου λέει. «Στη δουλειά όμως έχετε περισσότερα λεφτά να διαθέσετε» επεσήμανα. «Δεν ξέρω τι έχεις υπόψιν σου, αλλά η συγκεκριμένη προσφορά ξεκινάει από 8,5€* την ημέρα, και θα οδηγείς τα νεότερα μοντέλα της αγοράς, όχι το σαραβαλάκι σου», με διόρθωσε. Και είχε δίκιο.

Η συμβουλή της αποδείχθηκε ο καλύτερος πιθανός συνδυασμός ποιότητας και τιμής, και ικανοποίησε κάθε μου απαίτηση. Η μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου αποδείχθηκε τόσο οικονομική όσο και ευέλικτη, και χάρη σε αυτήν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα της μετακίνησής μου για λίγους μήνες. Παραλλήλως μου πρόσφερε μεγάλη σιγουριά και ηρεμία, καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών μου παρείχε οδική βοήθεια, συντήρηση και ασφάλεια. Δείτε περισσότερα για τη νέα προσφορά της Avis και τα μοντέλα που περιλαμβάνει εδώ.

*Η τιμή δε συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ