UPDATE CITY BLOGGING

5 activities που θα σας κάνουν να δείτε την πόλη αλλιώς


The Jennettes

10 Μαΐου 2019

kirill-1131437-unsplash.png

Η ζωή στην πόλη έχει τόσο γρήγορους ρυθμούς που πολλές φορές ξεχνάμε να βρούμε λίγο χρόνο για εμάς και τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ξεχνάμε να πάρουμε μια ανάσα από την καθημερινότητα,  τη ρουτίνα και τη ζωή στο γραφείο.

Σίγουρα οι περισσότεροι πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να κάνετε ένα break μέσα στη μέρα σας αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και χρειάζεται μόνο ένας καλός προγραμματισμός!

Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία του νέου Samsung Galaxy S10 οι editors του #jennygr απέδειξαν ότι μπορούν να «ξεκλέψουν» λίγο χρόνο από το γραφείο και να κάνουν πέντε ξεχωριστές δραστηριότητες στην πόλη που αγαπούν. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για πέντε δραστηριότητες που πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να καταφέρουν ή δε θα βρουν ποτέ το χρόνο να κάνουν (#DoWhatYouCant). Η κάμερα επαγγελματικού επιπέδου του Samsung Galaxy S10 ήταν εκεί και κατέγραψε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Οι editors του #jennygr έκαναν yoga και long board στο πάρκο της γειτονιάς, τραμπολίνο στο Πεδίον του Άρεως, δοκίμασαν τη κεραμική και έκαναν picnic σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αθήνας, στον Εθνικό Κήπο.

Στο video που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε όσα κατέγραψε η super steady κάμερα του νέου Samsung Galaxy S10.

Ήρθε η ώρα να κάνετε κι εσείς ό,τι νόμιζετε πως δεν μπορούσατε να κάνετε (#DoWhatYouCant).

Εδώ θα βρείτε τα video του Gazzetta και του Luben με τις δικές τους προτάσεις για τα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πόλη.