UPDATE CITY BLOGGING

Στιλ, ασφάλεια και άπλετος χώρος σε ένα αυτοκίνητο γίνεται; Γίνεται!


Χριστίνα Γουδρούπη

3 Μαΐου 2019

william-christen-564622-unsplash.jpg

Αν ένα πράγμα μαθαίνουν οι γυναίκες του σήμερα, είναι να μην συμβιβάζονται εύκολα. Μαθαίνουν πρώτα από όλα να κυνηγούν το όνειρό τους, είτε αυτό περιλαμβάνει μια μεγάλη οικογένεια, είτε μια δυναμική καριέρα, είτε και τα δύο. Με τα χρόνια, έχουν μάθει να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες, ενώ καταφέρνουν να ισορροπούν ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους: σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, γυναίκα. Αυτοί οι ρόλοι ίσως μοιάζουν αντικρουόμενοι, ειδικά για όσες γυναίκες δεν θέλουν να θυσιάσουν το στιλ τους για να ανταποκριθούν.

Oι γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον μόνο στο σπίτι, αλλά παντού. Βρίσκονται στο γραφείο, πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ, γίνονται εκείνες οι "κουβαλητές" του σπιτιού. Κι αυτό φυσικά σημαίνει ότι λαμβάνουν ενεργά αποφάσεις που παλιότερα θεωρούνταν τυπικά "αντρικές". Μέσα σε όλα αυτά, η έκφραση της προσωπικότητας και της αισθητικής της κάθε γυναίκας γίνεται πρόκληση.

Γι' αυτό όμως οι γυναίκες δεν συμβιβάζονται.

Κάνοντας έξυπνες επιλογές, για παράδειγμα διαλέγοντας το τέλειο αυτοκίνητο, οι γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους και παραλλήλως να αναδείξουν το στιλ τους. Οι cool και δραστήριες μαμάδες χρειάζονται ένα αυτοκίνητο το οποίο θα παρέχει ασφάλεια και άνεση, χωρίς να γίνεται βαρετό.

Πιθανόν δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται σε αυτήν την περιγραφή καλύτερα από το FIAT 500L City Cross. Αυτό το οικογενειακό Cross Over παρέχει όλα όσα ζητάει μια γυναίκα για την οικογένεια και τον εαυτό της, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Πρώτα από όλα είναι ιδιαίτερα άνετο και πολυμορφικό. Είτε θέλετε να πάτε στο supermarket μαζί με τα παιδιά, είτε σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι, το FIAT 500L City Cross θα καλύψει τις ανάγκες σας, αφού παρέχει χώρο αποσκευών που μπορεί να φτάσει σε χωρητικότητα ακόμα και τα 1.000 λίτρα.

Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα, για ακόμα περισσότερη πρακτικότητα, ενώ αν τους έχετε τοποθετήσει δύο παιδικά καθίσματα -πράγμα που γίνεται πανεύκολα-, υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για άλλον έναν επιβάτη. Αυτό σημαίνει ότι χωράει με την ίδια άνεση τα ψώνια, τα παιδικά καρότσια αλλά και όλες τις αποσκευές για ένα μεγάλο ταξίδι, χωρίς να νιώθει κανείς "στριμωγμένος" (και ποιος ακούει τις γκρίνιες!)

Μιλώντας για γκρίνιες, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Fiat 500L τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο κάθε διαδρομή, χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που παρέχουν εξαιρετική ορατότητα. Ταυτοχρόνα εσείς θα βλέπετε πολύ καλύτερα, και έτσι το ταξίδι σας θα είναι ασφαλέστερο.

Κι επειδή η ασφάλεια είναι κάτι που καμία μαμά δε θέλει να θυσιάσει, το Fiat 500L έχει επίσης σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος για να αποφύγετε τους κινδύνους της οδήγησης στην πόλη. Ενώ με την κάμερα οπισθοπορείας πλέον το παρκάρισμα μας γίνεται πιο εύκολο ακόμα και με τα παιδιά στο πίσω κάθισμα.

Αν από την άλλη φοβάστε περισσότερο μην στρίψετε σε λάθος δρόμο παρά μην συγκρουστείτε, η λύση βρίσκεται στο navigator με touch screen 7", που θα σας σώσει από όλες τις οδηγίες των περαστικών τις οποίες θα ξεχάσετε αμέσως μόλις τις ακούσετε. Λιγότερες ώρες ψάχνοντας τον προορισμό σας, περισσότερος ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά και τον εαυτό σας.

Εκτός από όλες τις πρακτικές παροχές του, το Fiat 500L παραμένει ένα στιλάτο και cool αυτοκίνητο. Καθώς αποτελεί εξέλιξη του αγαπημένου "500", το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει συνδυάσει τη θρυλική ιταλική εικόνα με την σύγχρονη urban αισθητική, δίνοντας το απόλυτο crossover αποτέλεσμα τόσο για το ταξίδι, όσο και για την πόλη. Για κάθε οικογένεια που απολαμβάνει τις δραστηριότητες, το Fiat 500L δίνει την αίσθηση του "δεύτερου σπιτιού", στο οποίο υπάρχει όλος ο χώρος, η άνεση, η ασφάλεια αλλά και η δυνατότητα για διασκέδαση και περιπέτεια.