Ο Andrea Bocelli έρχεται στην Αθήνα για μια μαγική συναυλία

The Jennettes
Πέμπτη 27 Ιούνιος 2019
9471.jpg

Αν ο Θεός τραγουδούσε, η φωνή του θα ήταν σαν του Andrea Bocelli. Αυτού του μοναδικού, αυθεντικού απόγονου του Caruso και του Sinatra», έχει δηλώσει η Celine Dion - και ποιοι είμαστε εμείς για να την αμφισβητήσουμε;

Ο Andrea Bocelli δεν κατατάσσεται τυχαία στους καλλιτέχνες-μύθους της σύγχρονης παγκόσμιας καλλιτεχνικής πραγματικότητας. Έχοντας κερδίσει δύο φορές τον τίτλο του  «Κλασικού Καλλιτέχνη της Χρονιάς» και με πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκων του να έχουν πωληθεί παγκοσμίως, ανήκει πλέον στους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Ο πιο αγαπημένος τενόρος του κόσμου θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά από ένα διάστημα πολλών χρόνων, και θα ανέβει στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για μια συναυλία σταθμό που υπόσχεται να μας συνεπάρει, στις 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Andrea Bocelli θα φέρει στις καλλιτεχνικές του αποσκευές την αύρα της τεράστιας καριέρας του και των συνεργασιών του με σύγχρονους ζωντανούς θρύλους του λυρικού θεάτρου όπως: Placido Domingo, Jose Carreras, Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Zubin Mehta, Franco Zeffirelli, αλλά και με ονόματα της παγκόσμιας pop σκηνής, όπως: Celine Dion, Elton John, Tony Bennett, Jenifer Lopez και Ed Sheeran. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα αποτελείται από διαμάντια του κλασικού ρεπερτορίου σε συνδυασμό με αγαπημένες άριες όπερας και οπερέτας που θα συνυπάρξουν με Ιταλικές καντσονέτες αλλά και σύγχρονα pop ακούσματα. Είναι δεδομένο ότι το αποτέλεσμα θα αναδείκνύει στο έπακρον το εύρος και τις απεριόριστες δυνατότητες της διάσημης φωνής του, αλλά και του εκρηκτικού του σκηνικού ταπεραμέντου.

Επιπλέον, η συναυλία διοργανώνεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) (www.if-gr.org) και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν μεταξύ άλλων, στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της Ελληνική Επικράτειας καθώς και νοσοκομειακού εξοπλισμού.