UPDATE CITY BLOGGING

Ατζέντα Σαββατοκύριακου: Βουτιές, γεύσεις και ο πιο cool τρόπος να δείτε ταινία


Σύρμα Κιουπελόγλου

2 Ιουλίου 2021

agenda

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη αφού οι διακοπές πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Για τώρα όμως, έψαξα και βρήκα πως θα αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα στην Αθήνα και πως θα περάσουμε καλά σε μία πόλη που βράζει. Πάμε να δούμε τι βρήκα!

Θέατρο

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» πρόκειται για μια τρυφερή, ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται σε μια εποχή που οι αντιλήψεις αλλάζουν και ο κόσμος νιώθει απελευθερωμένος από τα πρέπει, στην εποχή της χαράς και της ελευθερίας, στα τέλη της δεκαετίας του ‘60.

Το έργο του Leonard Gershe, ανεβαίνει φέτος με έναν υπέροχο θίασο και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας φυσικά από την Αθήνα. Η Πέμυ Ζούνη, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Εριέττα Μανούρη και ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει το τραγούδι της παράστασης. 

Που: Θέατρο Λαμπέτη Ταράτσα 2021 - Αθήνα, Αττική / www.viva.gr

Πότε: 1 με 4 Ιουλίου 2021

Σινεμά

Τα drive-in cinemas έχουν επιστρέψει για τα καλά και αποτελούν σίγουρα τον πιο cool τρόπο να δείτε την αγαπημένη σας ταινία στην μεγάλη οθόνη. Το ομορφότερο και ασφαλέστερο της Αθήνας είναι σίγουρα το City Drive-In στον Ταύρο. 
Αυτή την Παρασκευή έχετε την ευκαιρία να πάρετε το αυτοκίνητο σας και να παρακολουθήσετε δύο από τις πιο γνωστές ταινίες του Quentin Tarantino. Το θρυλικό «Pulp fiction» στις 21:15 και το σοκαριστικό «Death proof» στις 23:00. Τι καλύτερο για την πιο ζεστή Παρασκευή;

Που: Πειραιώς 260, Ταύρος Αττικής / www.citydrivein.gr

Πότε: Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Food & Drinks

To 2012 μία νέα γευστική πρόταση άνοιξε στο Παγκράτι, αλλάζοντας όλα τα μέχρι τότε δεδομένα. Το «Μαύρο Πρόβατο» υπηρετεί την ελληνική δημιουργική κουζίνα παραμένοντας πιστό στις ελληνικές εξαιρετικές πρώτες ύλες υπό τον σεφ Σωκράτη Σιταρίδη. 

Αυτό που κάνει το «Μαύρο πρόβατο» ξεχωριστό, εκτός από την ατμόσφαιρα και το πεντανόστιμο φαγητό στο οποίο πάντα θα θέλεις να επιστρέφεις, είναι η σχέση ποιότητας- τιμής, που δύσκολα θα βρεις αλλού. 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε από το μενού, αλλά σε αυτό δεν μπορώ να σας βοηθήσω καθώς πάντα θέλω να τα παραγγείλω όλα!

Που: Αρριανού 3, Παγκράτι, Αττική

Πότε: Δευτέρα-Σάββατο 13:00-01:00, Κυριακή 13:00-19:00 

Βουτιές

Μπορεί άραγε να είστε σε μία παραλία αλλά και να μην είστε ταυτόχρονα; Μπορεί το κέντρο της Αθήνας να κρύβει παραλίες; Κι όμως μπορεί! Μία ταράτσα στην πλατεία Μαβίλη μεταμορφώνεται σε όαση δροσιάς και σε μεταφέρει στο πιο εξωτικό νησί με μία βουτιά στην ιδιαίτερη πισίνα της. 

Το ξενοδοχείο Airotel Alexandros Hotel αφουγκράστηκε την ανάγκη των απανταχού Αθηναίων, δημιουργώντας την φανταστική «Mavili Beach», στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας. Αρκεί βέβαια να κάνετε την απαραίτητη κράτηση! 

Που: Τιμολέωντος Βάσσου 8, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr