UPDATE CITY BLOGGING

Ultra dogs Parks: Ο...παράδεισος για σκύλους υπάρχει και είναι στην Μεταμόρφωση


20 Ιουλίου 2021

Ultra dogs Parks: Ο...παράδεισος για σκύλους υπάρχει και είναι στην Μεταμόρφωση

Είναι αλήθεια πως νιώθουμε το κατοικίδιο μας ως μέλος της οικογένειας μας, το αγαπάμε και το φροντίζουμε για να μην του λείψει τίποτα.  

Και φυσικά θέλουμε να περνάμε όσο πιο πολύ χρόνο μπορούμε μαζί του. Εξάλλου όλοι μας έχουμε ανάγκη από ώρες ξεγνοιασιάς και βόλτας. Κάτι που χρειάζεται και ο σκύλος μας.

Η κοινωνικοποίηση και η εκτόνωση του τετράποδου φίλου μας είναι από τα πιο βασικά, γιατί εκτός ότι το βοηθάνε να αποκτήσει καλύτερη ψυχική υγεία, επιπλέον του επιτρέπουν να παραμένει σε υγιή φυσική κατάσταση.

jenny.gr

Τι πιο ευχάριστο λοιπόν και για τους δυο, ιδιοκτήτη και σκύλο, από έναν χώρο πραγματικό παράδεισος. Ένα πάρκο που μαθαίνει στα σκυλάκια σας να εκτονωθούν, να κοινωνικοποιηθούν, με άλλα ζώα και με τους ανθρώπους, αλλά και να εκπαιδευτούν, ώστε να μπορείτε να πάρετε τον τετράποδο φίλο σας όπου θέλετε με ασφάλεια.

Φυσικά δεν εννοούμε ένα οποιοδήποτε πάρκο, αλλά το Ultra Dogs Park το οποίο προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. 

Εμείς είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον Φίλιππο Δημητρουλάκο τον ιδιοκτήτη του Ultra Dogs Park και να μας λύσει όλες τις απορίες.

Γιατί κάποιος να φέρει τον σκύλο του στο Ultra dogs Park;

Στο Ultra Dogs Park θα έρθουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να αφιερώσουν χρόνο στον σκύλο τους είτε μέσω της εκπαίδευσης είτε μέσα από την κοινωνικοποίηση με παιχνίδι είτε κολύμπι στην πισίνα μας. 

jenny.gr

Γιατί είναι τόσο σημαντική η κοινωνικοποίηση ενός σκύλου;

Η κοινωνικοποίηση φτιάχνει ισορροπημένους χαρακτήρες σκύλων.  Όταν ο σκύλος μας έχει μάθει από μικρός να επικοινωνεί με άλλους σκύλους αλλά και ανθρώπους μεγαλώνει και εξελίσσεται σε έναν ισορροπημένο κατοικίδιο. Ένας σκύλος που δεν έχει φοβίες δύσκολα θα καταλήξει με προβληματικές συμπεριφορές. 

Μπορώ να αφήσω τον σκύλο μου για κάποιο διάστημα στο Ultra dogs Park;

Μόνο σπάνιες και πολύ δύσκολες περιπτώσεις ζητάμε να μείνουν στον χώρο μας, ώστε να αναδιαμορφώσουμε από την αρχή το πώς βλέπουν τον κόσμο γύρω του. Συνήθως πολύ φοβικά σκυλιά με τάσεις επιθετικότητας. 

jenny.gr

Ποιες είναι οι δραστηριότητες που αναλαμβάνετε στο Ultra dogs Park;

Ατομικά και ομαδικά μαθήματα. Περίπατοι στην φύση με την μορφή βιωματικού μαθήματος. Συμβουλές πριν αλλά και μετά τον ερχομό ενός σκύλου στο σπίτι. Ολοήμερο παιχνίδι όσο λείπουν οι κηδεμόνες στην δουλειά. Και τέλος πισίνα για σκυλάκια με δυσκολίες κίνησης αλλά και για την πρώτη επαφή με νερό. 

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να εκπαιδεύσω τον σκύλο μου;

Ο σκύλος μας εκπαιδεύεται από την πρώτη μέρα που μπαίνει στο σπίτι. Ακόμα και ένα πολύ κουτάβι μαθαίνει και διαμορφώνει την συμπεριφορά του. Αλλά το πιο σημαντικό είναι εκπαίδευση του κηδεμόνα. 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου ως ιδρυτής του Ultra dogs Park;

Να έρχονται σχολεία στον χώρο μας και να μαθαίνουν από μικρά όσα θα έπρεπε να γνωρίζαμε εμείς πριν πάρουμε σκύλο.

Ο σκύλος και κάθε ζωντανό ον δεν είναι παιχνίδι. Θέλει αγάπη και φροντίδα. Είναι ένας δεσμός φιλίας που έχει δυνατότητα να σας δώσει αστείρευτη αγάπη. Και το Ultra Dogs Park σας βοηθάει να ενισχύσετε αυτή φιλία και να την κάνετε ακόμα πιο δυνατή.

Ultra Dogs Park, Περιβολαράκη 8, Μεταμόρφωση 144 52