UPDATE CITY BLOGGING

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου


25 Νοεμβρίου 2021

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Παραστάσεις

Marivaudage, σε σκηνοθεσία Μάρθας Φριντζήλα στο Baumstrasse

Η παράσταση «Marivaudage-άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», μια θεατρο-κινηματογραφική προσέγγιση της «Κληρονομιάς» του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Μάρθας Φριντζήλα, έρχεται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στο Baumstrasse. Ανάμεσα σε ψέματα, υπεκφυγές παρεξηγήσεις και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, έξι φαινομενικά ψυχροί εραστές προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν, να ελιχθούν, να μπουν στο παιχνίδι, να ξεφύγουν από το παιχνίδι, να γευτούν την ανεπιτήδευτη απλότητα του έρωτα. Μα η ζωή είναι περίπλοκη, η πραγματικότητα σκληρή, οι δίκες ανιαρές, τα μικροσυμφέροντα τεράστια, ο γάμος έχει βάσανα, η χηρεία δυσβάσταχτη, οι ανάγκες μεγάλες: οι παίχτες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους με γενναιότητα.

Πέμπτη 25/11 στις 21:30.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr.

Baumstrasse, Σερβίων 8 (2ος Όροφος) Βοτανικός / Αθήνα. Τηλ: 6907183406 (ώρες 18.00-22.00).

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Συναυλίες

«Χρόνια σαν τα φτερά»: Συναυλία αφιερωμένη στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσιάζει, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη. Ο στοχαστικός λόγος του ποιητή γεμάτος ιστορικές μνήμες και έναν ιδιαίτερο αφηγηματικό λυρισμό, συνδυάζεται με την μουσική του Αργύρη Κουνάδη («Σχέδια για ένα Καλοκαίρι») και του Γιώργου Κουρουπού (« Δεκαέξι Χάικου», «Το φύλλο της λεύκας» ). Συμμετέχουν: Ιουλίτα Ηλιοπούλου: απαγγελία | Μάιρα Μηλολιδάκη: τραγούδι | Τίτος Γουβέλης: πιάνο.

Πέμπτη 25/11, 20:30

Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ. Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα. Τηλ: 210 3611206. Ε: [email protected] | https://thf.gr/el/

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις

12ο Ethnofest – Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας

Το 12ο Ethnofest – Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου αποκτά υβριδική μορφή και επιστρέφει στην Αθήνα (25-29/11) αλλά και διαδικτυακά (27/11-5/12) σε όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο που καταγράφουν, αναδεικνύουν, σχολιάζουν και συσχετίζονται με την ανθρώπινη εμπειρία στις κοινωνικές, πολιτισμικές αλλά και πιο ενδόμυχες εκφράσεις της. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

25 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου 2021

Εισιτήρια σε φυσικό χώρο: Γενική Είσοδος 4 ευρώ. Φοιτητές, Άνεργοι: 2 ευρώ | Online Προβολές: Ανά προβολή: 3 ευρώ. Πακέτο Online Προβολών : 30 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr