UPDATE CITY BLOGGING

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου


28 Νοεμβρίου 2021

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Επιστρέφει σε phygital εκδοχή με εκπροσώπηση-ρεκόρ από 70 χώρες

Το φεστιβάλ Ολυμπίας, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, επιστρέφει στον φυσικό του χώρο: τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Ταινίες θα προβληθούν συνολικά σε 12 αίθουσες, αφού παράλληλα θα πραγματοποιηθούν προβολές σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Λεχαινά, Γαστούνη και Ζαχάρω. Αμέσως μετά οι δραστηριότητες του θα μεταφερθούν στο διαδίκτυο από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι απ’ όλη την Ελλάδα μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα online.olympiafestival.gr. Η φετινή διοργάνωση αποτελείται από 3+1 πυλώνες: 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, 21η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio, School Cinema – δράσεις κινηματογραφικής εκπαίδευσης και Δράσεις για επαγγελματίες του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης.

27 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Συναυλίες

Το 1o Ελληνικό Jazz Project Festival έρχεται στο Αθηνά Live

Συνεχίζει λοιπόν φέτος, με ένα εξαιρετικό και γεμάτο πρόγραμμα, που θα φιλοξενήσει συναυλίες με τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου, εκθέσεις, φεστιβάλ, μιούζικαλ και πολλά άλλα δρώμενα. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, το Αθηνά Live υποστηρίζει την συνεχώς αυξανόμενη Ελληνική σκηνή της Jazz. Έτσι διοργανώνει το πρώτο θεματικό φεστιβάλ με τίτλο: GREEK JAZZ PROJECT FESTIVAL.

Κυριακή 28/11, 20:30

Είσοδος: ελεύθερη – Κρατήσεις: 2104813605, 2104819355

Αθηνά Live, Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, Παραλία Μοσχάτου, Ν. Φαλήρου

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Παραστάσεις

Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη στο Θέατρο Ήβη

Το έργο «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» του Peter Quilter ανεβαίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ήβη, με την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία Θέμις Μαρσέλλου. Ένα παιδί θαύμα που αγαπά τη μουσική μεγαλώνοντας γίνεται μία σοπράνο που δεν μπορεί να πετύχει ούτε μία σωστή νότα. Παρόλα αυτά αποκτά φανατικούς φίλους που την ακολουθούν και τη χειροκροτούν κι ας είναι οι ερμηνείες της για γέλια και για κλάματα: η Florence Foster Jenkins, το μουσικό φαινόμενο της δεκαετίας του ’40, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της και άφησε εποχή όχι μόνο με τις φάλτσες νότες της, αλλά και με την αγάπη της για τη μουσική και τους μουσικούς!

Κυριακή 28/11 στις 21:00.

Εισιτήρια: Α’ Ζώνη: 23 ευρώ / ΑμεΑ 15 ευρώ, Β’ Ζώνη: 20 ευρώ, Γ’ Ζώνη: 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr.

Θέατρο Ήβη, Σαρρή 27, Ψυρρή, τηλ: 2103216382

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr