UPDATE CITY BLOGGING

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2021

Πού να πάμε σήμερα: Προτάσεις για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Επιστρέφει σε phygital εκδοχή με εκπροσώπηση-ρεκόρ από 70 χώρες

Το φεστιβάλ Ολυμπίας, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, επιστρέφει στον φυσικό του χώρο: τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Ταινίες θα προβληθούν συνολικά σε 12 αίθουσες, αφού παράλληλα θα πραγματοποιηθούν προβολές σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Λεχαινά, Γαστούνη και Ζαχάρω. Αμέσως μετά οι δραστηριότητες του θα μεταφερθούν στο διαδίκτυο από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι απ’ όλη την Ελλάδα μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα online.olympiafestival.gr. Η φετινή διοργάνωση αποτελείται από 3+1 πυλώνες: 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, 21η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio, School Cinema – δράσεις κινηματογραφικής εκπαίδευσης και Δράσεις για επαγγελματίες του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης.

27 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Συναυλίες

Retro & Blues Stories με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ – Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Για δύο μοναδικές Τρίτες του Νοέμβρη (23 & 30), ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος παρουσιάζει με τους συνεργάτες του τη μουσική παράσταση »Retro & Blues Stories» στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ . Διαχρονικά μουσικά κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή σε blues διασκευές των L. Cohen, J. Brel, D. Bowie κ.α. αναμειγνύονται γλυκά με τις ρετρό μελωδίες γνωστών Ελλήνων συνθετών αλλά και με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του ερμηνευτή Χρήστου Κωνσταντόπουλου, στον ζεστό χώρο του Orient Express. Αγαπημένα τραγούδια με ιστορίες αγάπης στον Νότο της Αμερικής, δυνατούς έρωτες στους δρόμους του Παρισιού και με κρυμμένα μυστικά στα μπαρ των μεγαλουπόλεων, πάντα σε retro & blues διάθεση.

Τρίτη 30/11, 21:00

Είσοδος: 15€ – Προπώληση: viva.gr

Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ – Μουσικό Βαγόνι Orient Express, Suburban Station, Railway &, Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα 118 54

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Παραστάσεις

2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε σκηνοθεσία Pascal Rambert

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζεται το έργο «2 αδελφές, η Μυρτώ και η Γιούλικα», σε σκηνοθεσία Pascal Rambert. Το έργο αφορά στην σχέση 2 αδερφών που σε μία συνάντησή τους ξεδιπλώνουν πικρίες, θυμούς, αγανάκτηση, μίση και πάθη! Βήμα- Βήμα, Λέξη προς Λέξη, Σώμα με Σώμα, σε μία σύγκρουση που ποτέ δεν τελειώνει. Μια ιστορία δυσαρέσκειας, παρεξηγήσεων, ανοιχτών πληγών, αποπληρωμών, απωλειών, αποχωρισμών. Ωστόσο, σε αυτή τη συνάντηση, στον αγώνα μέχρι εξάντλησης, η βία και η αγάπη είναι συνυφασμένες. H σύγκρουση τις χωρίζει αλλά και τις ενώνει.

Τρίτη 30/11 στις 20:30.

Εισιτήρια: Α’ ζώνη: 20€ – 25€, Β’ ζώνη: 15€ – 20€. Προπώληση: viva.gr.

ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής 177 78

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr