UPDATE CITY BLOGGING

Brunch με στιλ στην Αθήνα: 7 insta-friendly μαγαζιά για μια διαφορετική έξοδο


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2022

Brunch με στιλ στην Αθήνα: 7 insta-friendly μαγαζιά για μια διαφορετική έξοδο
Εμπνευσμένοι από την αγάπη μας για το φαγητό και για τα ωραία μέρη, βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο «στιλάτα» μέρη για brunch – και όχι μόνο – στην Αθήνα

Το brunch πρόκειται για ένα θέμα που μάς έχει απασχολήσει στο παρελθόν και σίγουρα θα μάς απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Αγαπημένη επιλογή πολλών, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι και το απόγευμα, έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας. Παρακινούμενοι, λοιπόν, από την αγάπη μας για το φαγητό, αλλά και για τα όμορφα μέρη με ιδιαίτερη αισθητική και προσωπικότητα, βρήκαμε και σας προτείνουμε 7 στιλάτα, insta-friendly μέρη για να απολαύσετε το brunch σας – και όχι μόνο.

Philos Athens

Έχοντας επιστρέψει δυναμικά μετά από το σύντομο κλείσιμό του, που ακολούθησε την 2η καραντίνα, το Philos Athens είναι έτοιμο να μάς υποδεχθεί. Όσοι περνάτε από την οδό Σόλωνος μπορεί να έχετε παρατηρήσει το μικρό, διακριτικό εκ πρώτης όψεως, Philos. Εξωτερικά ένα «ήσυχο» μαγαζί, πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα μέρος με έντονο στιλ και άποψη. Το ιδανικό πάντρεμα της industrial αισθητικής με ρομαντικά και vintage στοιχεία. Αν βρίσκεστε στο κέντρο και ψάχνετε ένα ιδιαίτερο μαγαζί για να απολαύσετε το brunch και τον καφέ σας, κρατήστε το Philos στις πρώτες επιλογές σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

TAGS