UPDATE CITY BLOGGING

5 spots για τους πιο νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες στην Αθήνα


JTeam

25 Μαρτίου 2023

5 spots για τους πιο νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες στην Αθήνα
Unsplash/vino li
Σας προτείνουμε 5 αγαπημένα spots στην πόλη για την απόλυτη παρεΐστικη έξοδο με καλό ψάρι και θαλασσινά, για να χαρούμε την ανοιξιάτικη Αθήνα

25η Μαρτίου σήμερα και -ταυτόχρονα- πρώτο Σάββατο της άνοιξης με τον καιρό να μάς χαμογελάει, με λιακάδα και πολύ καλές θερμοκρασίες. Και επειδή η μέρα είναι τέτοια που -για τον έναν ή τον άλλον λόγο- απαιτεί ψάρι και καλή παρέα, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 αγαπημένα spots στην πόλη για την απόλυτη παρεΐστικη έξοδο με καλό ψάρι και θαλασσινά, για να χαρούμε την ανοιξιάτικη Αθήνα.

Cafe Boheme Μπαρμπαγιάννης

Ξεκινάμε από το κέντρο της πόλης και τα Εξάρχεια με ένα εστιατόριο με elegant αισθητική και άρωμα Ελλάδας. Στο Cafe Boheme Μπαρμπαγιάννης θα βρείτε πλήθος παραδοσιακών γεύσεων -όπως ρεβυθοκεφτέδες, ταραμοσαλάτα, φάβα, χυλοπίτες, σκιουφιχτά, πορτοκαλόπιτα- και καλό ψάρι, τόσο όσον αφορά τον -κλασσικό λόγω ημέρας- μπακαλιάρο, όσο και γενικότερα, με το μενού να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαβράκι, σκουμπρί, αλλά και θράψαλο (αν επεκταθούμε στη γενικότερη κατηγορία των θαλασσινών).

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr