UPDATE CITY BLOGGING

Generations: Υπαίθρια πάρτι, δράσεις και πολλές εκπλήξεις σε μια γιορτή για όλη την οικογένεια στο ΚΠΙΣΝ


11 Μαΐου 2023

Generations: Υπαίθρια πάρτι, δράσεις και πολλές εκπλήξεις σε μια γιορτή για όλη την οικογένεια στο ΚΠΙΣΝ
Με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, γεμάτο μουσική, κορυφαίους DJ, πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά και πολλές ακόμη εκπλήξεις, επιστρέφει, για τρίτη χρονιά, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το μουσικό φεστιβάλ «Generations»

Το Generations, το μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές, έρχεται για τρίτη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου.

Το Generations ξεκίνησε το 2017, επέστρεψε δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία το 2022, και φέτος είναι και πάλι εδώ, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, ορίζοντας ένα φεστιβαλικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους.

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια

Από τις 11.00 το πρωί έως το βράδυ, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο: από τις Παιδικές Χαρές και τους Πίδακες Νερού μέχρι τον Μεσογειακό Κήπο, τον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών, τον Θόλο και φυσικά το Κανάλι, με πληθώρα επιλογών για γονείς και παιδιά. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.