UPDATE CITY BLOGGING

11 αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψεις


JTeam

10 Ιουλίου 2023

11 αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψεις
Τα θερινά που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις κινηματογραφικές βραδιές στην πόλη

Το καλοκαίρι στην πόλη δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τα θερινά σινεμά. Έχοντας φτάσει στα μέσα του καλοκαιριού, οι ταινίες κάτω από τα αστέρια είναι η ιδανικότερη λύση για να ξεφύγεις από την ρουτίνα (και την αφόρητη ζέστη). Είτε αποτελεί μυσταγωγική διαδικασία για τους σινεφίλ, είτε διέξοδος για όσους «ξεμένουν» στην πόλη όλο το καλοκαίρι, τίποτα δεν συγκρίνεται με τους ανθισμένους κήπους, το καλοκαιρινό αεράκι, μια κρύα μπύρα και τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου popcorn.

Η Αθήνα έχει πληθώρα θερινών, από μεγάλους ιστορικούς κινηματογράφους μέχρι συνοικιακά σινεμά, χωμένα στις μικρές γειτονιές της. Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα blockbuster του καλοκαιριού, επαναπροβολές που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά ή και παλιές σινεφίλ ταινίες που άφησαν εποχή. Οι επιλογές είναι πολλές.

Εμείς σας προτείνουμε 11 θερινά που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας (και στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού) και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αν ανυπομονείτε για μια κινηματογραφική βραδιά στην πόλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr