UPDATE #NOW

Πέμπτη: Η μέρα του κινηματογράφου


19 Σεπτεμβρίου 2013

PicMonkey-Collage12.jpg

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας.

"Rush" Βιογραφικό φιλμ δράσης σε σκηνοθεσία του Ron Howard και σενάριο του Peter Morgan, για την αντιζηλία του Niki Lauda με τον James Hunt στη Formula 1, κατά τη διάρκεια της σεζόν του 1976.

Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Pierfrancesco Favino

"Jobs"

Βιογραφική ταινία που αναφέρεται  στη ζωή του Steve Jobs, από τα φοιτητικά του χρόνια το 1974 ως το 2001 και την παρουσίαση του iPod, σε σκηνοθεσία Joshua Michael Stern.

Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney,Josh Gad, Lukas Haas

"Λευκός οίκος:  Η Πτώση" White House Down

Ταινία δράσης που αφηγείται την ιστορία ενός αστυνομικού του Καπιτωλίου ο οποίος προσπαθεί να σώσει το παιδί του και να προστατέψει τον αμερικανό Πρόεδρο από την επίθεση παραστρατιωτικής ομάδας, σε σκηνοθεσία Roland Emmerich.

Πρωταγωνιστούν: Channing Tatum, Jamie Fox, Maggie Gyllenhaal

"Ατίθαση Καρδιά" Wild at Heart

Επανέκδοση της ταινίας του σκηνοθέτη David Lynch για την προσπάθεια ενός ζευγαριού, του Sailor και της Lula, να ξεφύγουν-μετά τη δολοφονία ενός κακοποιού από τον Sailor-  από τη μητέρα της Lula και τους ανθρώπους της που τους αναζητούν με κάθε τρόπο.

Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Laura Dern, Willem Dafoe

"Μόνο ο Θεός Συγχωρεί" Only God Forgives

Θρίλερ του Nicolas Winding Refn με θέμα τη ζωή ενός λαθρεμπόρου ναρκωτικών που βλέπει τη ζωή του να περιπλέκεται όταν η μητέρα του τον προκαλεί να βρει και να σκοτώσει όποιον ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του.

Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.