UPDATE #NOW

Λειτουργικότητα και χαρά στις σχέσεις


1 Νοεμβρίου 2013

Τo Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Νοεμβρίου θα γίνει στην Αθήνα το Σεμινάριο "Λειτουργικότητα και Χαρά στις Σχέσεις", με παρουσιάστρια την Δήμητρα Μπούρα.

 Το Σεμινάριο αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας με τον/την σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και συναδέλφους σας και πως να δημιουργήσετε νέες σχέσεις αγάπης και αρμονίας σε κάθε χώρο.

Γιατί να επιλέξετε να το παρακολουθήσετε; 

Η απάντηση είναι: μία ολοκληρωμένη οπτική. Το Σεμινάριο έχει σκοπό να προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του σκοπού των σχέσεων και του σκοπού της ζωής, κατανόηση που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηρίξουμε όλα τα υπόλοιπα πράγματα που θα μάθουμε. Πράγματα που θα ήταν ενδιαφέροντα, αλλά ατελή χωρίς αυτή τη βάση. Η ύλη του Σεμιναρίου συμπεριλαμβάνει επίσης την λειτουργία του Νόμου της Έλξης στις σχέσεις, πράγμα που ολοκληρώνει την κατανόησή μας και μας δίνει πρακτικά εργαλεία για να μπορέσουμε να «θεραπεύσουμε» τις σχέσεις μας.

Αν λοιπόν θέλετε να το παρακολουθήσετε τότε θα πρέπει να βρεθείτε στον χώρος Ομάδας της Ανθρωπότητας, Ρεμπέλου 1β, Δάφνη. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις  10πμ - 6μμ. Για πληροφορίες και κράτηση θέσης τηλεφωνείστε στο 697-6590007 (Μαρίνα Τριμπόνια) ή γράψτε μας στην διεύθυνση [email protected].

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.