UPDATE #NOW

O Μακεδονικός Χαλβάς στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα


6 Ιουνίου 2014

437.jpg

Σε μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο Balux, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου, για 2η συνεχή χρονιά, το Women In Action. Ο Μακεδονικός Χαλβάς ήταν εκεί για να στηρίξει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και να προσφέρει γευστική απόλαυση στους παρευρισκόμενους.

445

Το Women in Action - ο θεσμός που επιμελούνται το jenny.gr της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr των full-time μαμάδων Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη – φέτος φιλοξένησε 77 γυναικείες επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους. Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες - μεταξύ των οποίων 800 παιδιά - υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με μουσική, φαγητό και Το Γλυκό Που Κάνει Καλό: το Μακεδονικό Χαλβά!

Αυθεντίες από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της ευεξίας όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Ελένη Πετρουλάκη- Ivic, η Σίσσυ Χριστίδου και πολλές άλλες  έδωσαν στο κοινό χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα η food blogger Gourmelita - Μαριλίτα Χατζηβασιλείου παρουσίασε δύο νέες συνταγές ενώ η Έλενα Κρασοπούλου παρουσίασε στυλιστικές συμβουλές για καλοκαιρινά outfits.

To καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε δυνατά με Women in Action και Μακεδονικό Χαλβά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.