UPDATE #NOW

Μάθετε τα πάντα για τον μεγάλο διαγωνισμό της Ocean Spray


25 Αυγούστου 2014

Experience the Original!

O μεγάλος διαγωνισμός “Experience the Original” της Ocean Spray θα αναδείξει έναν τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Β.Αμερική για να γνωρίσει από κοντά τα μυστικά του ευεργετικού αυτού καρπού.

in this aerial photograph taken over New York, U.S., on Wednesday, July 7, 2010. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου, περίοδο συγκομιδής του καρπού στις φάρμες της Μασαχουσέτης και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί για μία ολόκληρη μέρα στις φάρμες της Ocean Spray από τους ίδιους τους παραγωγούς και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της συγκομιδής των αυθεντικών cranberries.

Farmer in cranberry field Ο τυχερός του διαγωνισμού θα επισκεφθεί ακόμη τη Βοστώνη, μια από τις παλαιότερες πόλεις των ΗΠΑ και τουριστικό προορισμό υψηλής ιστορικής σημασίας, καθώς και τη Ν.Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Garretson harvest new Μπείτε λοιπόν τώρα στο http://contest.oceanspray.gr/ ή στο facebook και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό. Ποιος ξέρει...μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής!

Ocean Spray: Γεύση που κάνει καλό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.