UPDATE #NOW

Έχουμε κάτι να προτείνουμε


13 Σεπτεμβρίου 2014

Σίγουρα πολλές φορές δεν έχετε βρεθεί με φίλους ή το σύντροφό σας και συζητάτε χωρίς να καταλήγετε πουθενά σχετικά με το "που να πάμε...που να πάμε;". Το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών κι έχουμε πολλές ιδέες για να περάσετε σίγουρα καλά.

Πρώτη στάση, στο s.i.x. dogs στο Μοναστηράκι: ώρα για μερικά ψώνια, καθώς το Meet Market θα βρίσκεται εκεί Παρασκευή 12 και Σάββατο 13, από τις 15:00 έως τα μεσάνυχτα. Μπείτε λοιπόν στο οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, vintage & retro προϊόντα, βινύλια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

meet market

Δεύτερη στάση, στο Rock & Balls στην πλατεία Αγ.Ειρήνης για να φάτε ψητούς κεφτέδες και να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα περιβάλλον που θυμίζει νεουορκέζικο dinner. Ευγενέστατο και κεφάτο το προσωπικό, μας βάζει σε πειρασμό να δοκιμάσουμε κι ένα από τα υπέροχα επιδόρπια.

__________

Τρίτη στάση, στην Απλίκα στη Ν.Σμύρνη. Εκεί θα αντικρίσετε μια μονοκατοικία στην οποία όλοι θα θέλαμε να μέναμε. Πρόκειται για έναν πολυχώρο με δροσερό κήπο και εσωτερικό διαμορφωμένο "σπιτίσια". Εκεί πρέπει να δοκιμάσετε το Hendricks marmalade με gin, μαρμελάδα πορτοκάλι και σαμπάνια. Στον πάνω όροφο πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής και χαρακτικής νέων καλλιτεχνών. Θα αποφύγετε και την κίνηση του κέντρου...

aplika kulhu

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.