UPDATE #NOW

Μικρός Νικόλας: όχι μόνο για παιδιά


3 Οκτωβρίου 2014

Ο μικρός Νικόλας είναι ο συνώνυμος ήρωας της σκανταλιάς και της εξυπνάδας που όλοι θα ευχόμασταν για τα παιδιά μας. Δημιουργήθηκε από την πένα του σκιτσογράφου Jean-Jacques Sempé και πήρε φωνή από τον σπουδαίο συγγραφέα René Goscinny. Πολλοί από εμάς υπήρξαμε φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων του μικρού ευφάνταστου Νικόλα και ανατρέχουμε πολλές φορές, όταν θέλουμε να νιώσουμε αθωότητα και ανεμελιά.

Την Πέμπτη βγήκε στους κινηματογράφους η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο ήρωα που με τη ματιά της αθωότητας και της ζαβολιάς, μπορεί να παρασύρει στην ευχαρίστηση και στην ξενοιασιά τους πάντες. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και τρέξαμε να χαλαρώσουμε με τις περιπέτειες του πιτσιρίκου Νικόλα και με την ιδιαίτερη προσέγγιση που έχει σε όλα όσα συμβαίνουν στο μικρόκοσμό του. Ναι, είναι μια παιδική ταινία μα θα την απολαύσουν εξίσου κι οι ενήλικες.

nicholas002

Ο Νικόλας πηγαίνει διακοπές με τους γονείς και τη γιαγιά του. Στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που πηγαίνει η οικογένεια, ο Νικόλας θα γνωρίσει πολλά παιδιά και θα κάνει νέες παρέες. Γνωρίζει επίσης την Ελίζαμπεθ, ένα κοριτσάκι με γουρλωτά μάτια που δεν τα παίρνει από πάνω του. Όταν οι γονείς αναφωνούν πως είναι πολύ χαριτωμένοι μαζί και πως θα παντρευτούν όταν μεγαλώσουν, ο μικρός πανικοβάλλεται καθώς δεν θέλει να προδώσει την αγαπημένη του Μαρία Λουΐζ.

Δείτε το trailer εδώ