UPDATE #NOW

5+1 πραγματικά ρομαντικές ταινίες


22 Ιανουαρίου 2015

854731.jpg
Time for some Romance!

Ταινίες κοριτσίστικες και γλυκιές, ταινίες που τα περισσότερα αγόρια της ζωής μας βαριούνται, stop carré που μας αναγκάζουν να συνοφρυώνουμε τα μάτια μας και να συγκρατούμε τα δάκρυα συγκίνησης. Εκτός από το "Ημερολόγιο" και το "P.s. I love you", τί άλλο μπορείτε να δείτε; Αν έχετε διάθεση για λίγους δύσκολους έρωτες, πολλά φιλιά και θερμές σκηνές, πάρτε μερικές ιδέες από την ταινιοθήκη του #jennygr_team.

1. The Lucky One

Ένας πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ και αναζητά την κοπέλα μιας φωτογραφίας, η οποία από σύμπτωση του έσωσε κάποια στιγμή της θητείας του τη ζωή. Όταν τη βρίσκει, εκείνη του προσφέρει δουλειά στην οικογενειακή της επιχείρηση κι εκείνος δέχεται, χωρίς να της ομολογήσει τα κίνητρά του, για να βρίσκεται κοντά της.

2. Η Πρώτη Αγάπη 

Ο Ντόσον και η Αμάντα ήταν πολύ ερωτευμένοι στο σχολείο. Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν στην κηδεία ενός αγαπημένου τους φίλου και να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως, αυτά που τους χώρισαν πριν από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτή τη φορά μάλιστα, τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι ακόμα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά. Από τον συγγραφέα του "Notebook"!

3. One day

Ο Ντέξτερ και η Εμα γνωρίστηκαν το 1988, την ημέρα της αποφοίτησης τους σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Η ταινία επισκέπτεται την Εμα και τον Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία, 15η Ιουλίου κάθε χρόνου. Παρακολουθούμε τον έρωτά τους, τη φιλία τους και ανακαλύπτουμε το ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας.

4. Pretty Woman 

Κλασσική και πολαυστική αξία με το μοτίβο το άντρα Πυγμαλίωνα- σωτήρα που ερωτεύεται άνευ όρων ένα κορίτσι χαλαρών ηθών. Το έχετε δει και το ξέρουμε αλλά μερικές φορές έχουμε ανάγκη κάτι που να θυμίζει back to basics. Στην ανάλογη κατηγορία συμπεριλαμβάνουμε τον "Τιτανικό", το "Μια βραδιά στο Notting Hill" και το "Love Story".

5. The Last Song 

Μετά το χωρισμό των γονιών της, η Βερόνικα «Ρόνι» Μίλερ απομακρύνθηκε ουσιαστικά από τον πατέρα της. Στα 17 της, η μητέρα της τη στέλνει να περάσει μαζί του το καλοκαίρι, σε μια μικρή και ήσυχη παραλιακή πόλη. Ένα συναρπαστικό ταξίδι πατέρα και κόρης, που προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, αλλά και μια συναισθηματική περιπέτεια ενός έφηβου κοριτσιού που γνωρίζει για πρώτη φορά τον έρωτα.

6. Letters to Juliet 

Μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει ως τη Βερόνα και γίνεται μέλος της ομάδας εθελοντών που απαντούν σε γράμματα προς τη σαιξπηρική Ιουλιέτα. Γράφοντας στην αποστολέα ενός απ' αυτά, το οποίο χρονολογείται από το 1951, θα τη φέρει ως την Ιταλία, αναζωπυρώνοντας έναν παλιό έρωτα.