UPDATE #NOW

Orange is the new black: Η καίνουργια σειρά που θα σας καθηλώσει


26 Φεβρουαρίου 2015

Η πετυχημένη σειρά, σε σκηνοθεσία Jenji Kohan (σκηνοθέτης της επιτυχίας, Weeds), που σαρώνει στην Αμερική, ήρθε αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Για όσους αγαπούν την περιπέτεια και την κωμωδία, η καλύτερη πρόταση να περάσετε το βράδυ σας. Η σειρά μεταδίδεται στο OTE CINEMA 1HD, κάθε Τετάρτη στις 22.00.

Η αμφιφυλόφιλη πρωταγωνίστρια (Taylor Schilling), Piper Chapman, έχει στο ενεργητικό της μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, είναι αρραβωνιασμένη με τον Larry Bloom (Jason Biggs) και γενικά όλα δείχνουν πως έχει μία τέλεια ζωή. Όμως, ξαφνικά το τοπίο αλλάζει όταν αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές για ένα παραστράτημα που είχε διαπράξει 10 χρόνια πριν. Είχε μεταφέρει χρήματα για λογαριασμό της ερωμένης της, η οποία ήταν έμπορος ναρκωτικών. Η πρωταγωνίστρια καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση και νέες περιπέτειες θα ξεκινήσουν στη νέα της ζωή.

Επίσης το ενδιαφέρον κεντρίζουν και άλλοι χαρακτήρες με τους ιδιαίτερους ρόλους τους. Η πρώην ερωμένη της πρωταγωνίστριας και έμπορος ναρκωτικών, Alex Vause. Η Ρωσίδα, Galina '' Red '' Reznikov, ιδιοκτήτρια παντοπωλείου, η οποία έχει καταδικαστεί για συνεργασία με τη μαφία και τροφοδοτεί την φυλακή με διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα, όπως καλλυντικά. Η Pousey Washington, κόρη συνταγματάρχη, έχει φυλακιστεί για εμπόριο μαριχουάνας. Είναι έξυπνη και αστεία, εργάζεται στην βιβλιοθήκη με τη φίλη της, Taystee. Η Nicole '' Nicky '' Nichols, είναι στη φυλακή για χρήση ναρκωτικών, προέρχεται από υψηλά κοινωνικά στρώματα και διατηρεί ερωτική σχέση με την Morello και την Vause. Η Morello είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής στη φυλακή, είναι αρκετά θηλυπρεπής, ρομαντική και πρόσχαρη. Έχει καταδικαστεί για απάτες στο χώρο του διαδικτύου.

Ωστόσο την προσοχή τραβούν και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως ο ρόλος της διεμφυλικής  ηθοποιού, Laverne Cox που υποδύεται την Sophia Burset, μία πυροσβέστη που έχει καταδικαστεί για απάτη με πιστωτικές κάρτες. Η Gloria Mendoza, πορτορικανικής καταγωγής και μητέρα τεσσάρων παιδιών, αρχηγός των Λατινοαμερικανίδων, βρίσκεται στη φυλακή για απάτη με κουπόνια σίτισης. Η Janae Watson, μία χαρισματική αθλήτρια που εκτίει ποινή φυλάκισης για τη συμμετοχή της σε ένοπλη ληστεία. Για να γνωρίσετε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, συντονιστείτε στoν OTE TV!

Η σειρά είχε 4 υποψηφιότητες στις χρυσές σφαίρες,  προτάθηκε για 10 βραβεία Emmy και 2 βραβεία Sag. Απέσπασε 2 χρυσές σφαίρες, 2 βραβεία Sag και 3 βραβεία Emmy.

Συντονιστείτε και παρακολουθήστε τη σειρά που θα δώσει το δικό της στίγμα στην καθημερινότητά σας αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD κάθε Τετάρτη στις 22.00 .