UPDATE #NOW

"Οδηγός διαζυγίου": Τι είναι το Girlfriends’ Guide to Divorce;


3 Μαρτίου 2015

Girlfriends-Guide-To-Divorce-Episodic-Color-Slide-2.jpg

Το Girlfriends' Guide to Divorce, η νέα χιομουριστική κοινωνική σειρά που προβάλει το  OTE CINEMA 1HD (Κάθε Τρίτη στις 21:00) είναι βασισμένη στην σειρά βιβλίων Girlfriends’ Guides της Vicki Iovine.

Τη σειρά δημιούργησε η Marti Noxon στα τέλη του 2014 -παραγωγός των "Grey’s Anatomy", "Private Practice", "Brothers & Sisters" "Point Pleasant" και "Still Life". Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο “Rule No.23: Never Lie to Kids” έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στην Αμερική και συγκέντρωσε περισσότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 13 επεισόδια, ενώ ήδη έχει υπογραφεί συμφωνία για τη συνέχιση της σειράς.

NUP_158826_0315.JPG

Βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Abby (Lisa Edelstein) –μια 40άρα συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας στο Λος Άντζελες-, η Phoebe (Beau Garrett) –ένα προσφάτως διαζευγμένο πρώην μοντέλο-, η Delia (Necar Zadegan) -μια δικηγόρος διαζυγίων-, ο σύζυγος της Abby, Jake (Paul Adelstein), με τον οποίο αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διάσταση, η φίλη της Abby, Lyla (Janeane Garofalo), επίσης διαζευγμένη και δικηγόρος, και η Jo (Alanna Ubach), η καλύτερη φίλη της Abby από το κολλέγιο, που μόλις έφτασε στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το σενάριο, η επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας, Abby προσπαθεί να κρατήσει μυστικό τον δικό της χωρισμό, ενώ παράλληλα κάνει μια νέα αρχή ως single γυναίκα στα 40 της, στο Λος Άντζελες. Αξιοσημείωτο στην περίπτωσή της ότι λαμβάνει συμβουλές από τις διαζευγμένες φίλες της και όχι από τις παντρεμένες, γεγονός που την οδηγεί σε απρόβλεπτες και καθοριστικές στη ζωή της εμπειρίες.

Μείνετε πιστοί στο ραντεβού σας κάθε Τρίτη στις 21.00 και παρακολουθήστε τη σειρά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.