UPDATE #NOW

Orange is the new black: γυναικεία υπόθεση


29 Απριλίου 2015

Το Orange is the new black είναι η πιο έντονα ''γυναικεία'' σύγχρονη σειρά τηλεόρασης. Σπάει τα στερεότυπα και τα κοινωνικά κλισέ κάθε Τετάρτη στις 22.00, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD.

Η αμερικάνικη σειρά κάνει θραύση και έφερε την επανάσταση στην τηλεόραση. Είναι μία πολύ καλά γραμμένη ιστορία με επίκεντρο τις γυναικείες φυλακές και τα κοινωνικά στερεότυπα. Η ταλαντούχα δημιουργός της σειράς, Jehni Kohan βασίστηκε στο βιβλίο που έγραψε η Piper Kerman με αληθινά γεγονότα. Πραγματικά,κατάφερε να αλλάξει το κοινωνικό τοπίο της τηλεόρασης.

1D5BDFEA

Η πρωταγωνίστρια, Piper Chapman είναι περικυκλωμένη από κάθε είδους γυναίκες. Ανεξάρτητες ή ομαδοποιημένες, εκπρόσωποι κάθε θρησκευτικής, σεξουαλικής και εθνικής ταυτότητας. Είναι όλες αποφασισμένες να τα βγάλουν πέρα με όποιο τρόπο μπορούν για να επιβιώσουν στις συνθήκες της φυλακής. Αυτές οι περσόνες είναι οι ρόλοι κλειδιά της σειράς, μαζί και οι ηθοποιοί που τις ενσαρκώνουν. Με βασίλισσα την τρανς, Laverne Cox στο ρόλο της Sophia. Βλέποντας τη σειρά θα τις λατρέψετε και θα εύχεστε οι φίλες σας να είναι σαν τις ηρωίδες.

Η προβολή σας περιμένει Τετάρτη στις 22.00 στον OTE TV με την δράση να κορυφώνεται στο προτελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου της βραβευμένης με 3 Emmy σειράς! Σίγουρα έχετε ένα καλό λόγο για να μείνετε στο σπίτι.

Don't Miss! Μη χάσετε το φινάλε του 1ου κύκλου την Τετάρτη, 6 Μαΐου στις 22.00 στο OTE CINEMA 1HD! Τον 2ο κύκλο θα δείτε αποκλειστικά το φθινόπωρο στον OTE TV!

https://youtu.be/FSXHhNp_B74